Krom kapı kolu ve cam çıtası yapmış biri varmı??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hejazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok ya ben ayna kapağı istemiyorum sadece kapı kolu ve cam çıtası.
Bana bunları almam için önerebileceğiniz bir yer varmı ben sarıyerde oturuyorum???
tam benım kafadansın... sakın kapı cıtalarına taktırma... zamanla atma yapıyor cun kı yuvarlak hatlı degıl koselı... ayna kapagından uzak dur vurursan hemen atar zamanla da oksıtlenır ve de dokulur... ayrıca bence cok ciğ duruyor oyle parlak parlak... kapı kolları ve cam altı cok ıyı secım... bende cam altı orjınal dı ama kapı kollarını sonradan taktırdım mukemel oldu... bır de tavsıye avatardaki resimde de goruldugu gibi krom gorunumlu kalıtelı yapışkanlı ( markalı wurth mesela ) elastık bantlar var... bendeki desene uydurursan cok sık duruyor... malıyet de sadece 10-20 ytl artık yapan kişi ne kadar isterse... olmadı sen al oyle cok para degıldır becerebilirsen cek... yaptırdıktan sonra bir iki gun su degmesin bir de guneşte bırakma yeter... arada soyulmalar oluyor ama altından cıkan zemin de beyaz oldugu için yakından bakılmadıgı surece belli olmuyor...
64bd24cb2dc47d75ff9ac5840bfbd531.jpg
af8a74cf737e8716e235e132ee2c1060.jpg
bu arada nerden alacağına gelince omsan marka al... net ten siparişini ver gelince kendin bile takarsın... aynı yapışkanlı banyo askısı yapıştırmak kadar kolay... hizala ve de kuvvet uygulayarak yapıştır... zaten orjinal yapışkanı gayet saglam... takar takmaz yapışkan mukavemet saglıyor... hareketlı yuzeylerde birbirine surtme olmasın dıye parca parca yapıştır ve de kolları dene ki surtme olmasın... maliyet de kapı kolları 60-80 cam altı cıta 60 falandır...

Son düzenleme:
Ben sadece cam altı çıtalarını yaptırdım, kapı direklerinede siyah folyo çektim, camlar filimli olduğu için çok hoş oldu. Bence kapı kolları ve aynalara dokunma çokta güzel olmuyor.

buyrun burdan bakın hepsi orjinal saedce tamponlara ve alt çıtalara kendim yaptım.

sadece cam çerçevelerine yap bence hele siyah araçta kapı kolları bence güzel durmuyor ayna kapağıda öyle zevk meselesi tabide ayna kapağını kromlatmak tam taksici işi :(

aynen bende katılıyorum igrenc ötesi duruo janjanlı janjanlı kaporta boyası en iyisi . . .

Geri