kronik hastalıklar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vectra b
yolda giderken stop etmesi bana arbayı sattıran neden.
stop edince direksiyon ve fren gidiyo.
sert süspansiyon..kazık gibi.
kapı kilit problemi.bazen teki kilitlenmiyo.
motorun dizel gibi ses yapması.
yan cam problemi. cam kalkmaz içeri düşer.
sekonder hava pompasının iğrenç sesi.
sensörlerin sürekli hata vermesi.
direksiyon sertliği ve ses yapması -pompa problemi.
kalkarken titremesi.
soğuk havalarda ses gelmesi.garç gurç.
abs ve tc hataları.
yağ yakma problemi. yağ yakmayan vectra yok gibi.
sıcakken geç çalışma problemi-lpgden kaynaklı.
koltuk gıcırtısı ve tam yerine oturmama problemi.
motor beyni arızası.sizi bitirir.
hareret yapmaya meyilli. yaptı mı bittiniz.
egr problemi.
bilgi ekranın silinmesi.
klima gazı kaçağı.iyi soğutmama.
Ustası yok. Boşuna para harcıyoz...
hemen hemen çoğunu yaşadım ilave olarak geri vitese takarken gelen gaarrrccc sesi beni mahalleye rezil ediyor.:o acaba hakkımda ne diyorlar.ama seviyoruuum işte napıyım.20li yaşlarımın en büyük hayali.hele o aynalarına hala bayılıyorum,yok böle bişey...

hemen hemen çoğunu yaşadım ilave olarak geri vitese takarken gelen gaarrrccc sesi beni mahalleye rezil ediyor.:o acaba hakkımda ne diyorlar.ama seviyoruuum işte napıyım.20li yaşlarımın en büyük hayali.hele o aynalarına hala bayılıyorum,yok böle bişey...

Vitesi Geri almadan 2ye takıp Geriye Takarsınız Hiç Cırtlamaz :)

EN ÖNEMLİLERDEN BİRİ ARACIN İÇİNDEN GELEN VINNNNN SESİ :D

Not: Hala nerden geldiği belli değil :D

He bide soğuk havalarda hem ön hem arka amortisörlerden gelen garccc sesi bu bi çok kişide var. :d

ohaa ne bu ya.. bende bi bende var sanırdım..meğer herkes dertliymiş:( ... soğudum şimdi opleden walla:S

Ben de yazayım bari,4 aydır 2004 Astra H Elegance kullanıyorum,aldığımda
1.oksijen sensörü arızası vardı onu değiştirdik.
2.ardından gösterge ekranı(km,benzin hız vs.nin olduğu) ibreler oynamıyor ve ışıkları yanmıyordu,beyinden dediler,380 kağıt bayıldık.(ordan biraz kazık yedik galiba basit bir elektronik hataydı galiba).
3.Onun dışında direksiyon kutusundan geldiğini düşündüğüm çok hafif ön düzen tıkırtısı.
4.Son olarak park sensörü bozuldu

Son düzenleme:
ben bir yili askin bir zamandir kullaniyorum aracim 2006 model 44.000 km de kronik bir sorunla karsilasmadim ama koltuk gicirtisi vardi opel servisine gittim yan taraftaki kapagi söküp bir yere sprey siktilar.birdaha gicirdamadi. para bile almadilar. evet opellerde var bir koltuk gicirtisi ama cözümü cok basit ...

2006 astra h cdti: Klima açıkken stop ediyor ve çözülemedi...

egr iptal edip carbon clean yaptırdım. uzun süre idare etti ama şimdi yine başladı... neden yapar anlayamıyorum...

opelimi yeni aldım fakat kısmet olur da ikinci bir araba alırsam japon arabalarını da denemek istiyorum..opel iyinin kötüsü gibi gözüküyor..en azından türkiyede..

Marş olayı bende de var biraz geç alıyor özellikle ilk çalıştırdığımda

Geri