Küçük bir kaza yaptım ama ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan apricot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benden niye istemediler o 2500 i benim yaptığım kazanın en hafifi 5000 lira tutuyordu ama ben hasarsizliga ek olarak 200 kagit fazla oduyodum o kadar üstelik pejonun her parçası bin lira iken

senden araba alınmaz :D baksana çarpışan araba gibi olmuş senin arabalar :maden:

Şaka bir yana o tampon için sen istediğini yap eğer gittiği servis tamir derse experde onaylarsa istediğinide yapsan sıfır tampon gelmez... Sigortalar artık parçası eksik yada daha önce tamir görmüş ise tamponu sıfırı ile değişiyorlar. Aksi takdirde o tampon Auto King yolcusu.

Son olarak tampon tamiri 3-5 saat alıyor, tamir sonrası zımparası boyası vs vs ile 3 günde teslim edilir o araç. Zaten tampon yokken arabayıda vermez servis :cool:

Tamam ben beş değil yüz kaza yaparım doksan dokuzu karsi tarafın bir tanesi benim kusurum olur o zaman alirim parasını senden :)

He ya babanın akıllı oğlu sensin bende para babası yaptırırız sorun değil.

Hem dünyanın parasini bayilip kasko yaptirayim hemde kaskom delincek diye disardan ozel tamirciye arabami verip tamponu allayip pullayip yaptirtayim birde uzerine tamirciye para vereyim kusura bakmada arkadaşım kaskoyu niye yaptirdin o zaman yaptiklarinda bir gram tutarlilik varsa bisey demiyorum ustaya verecegin paranin daha azini bir yilligina kaskoya ver ama sifir bi tampona sahip ol hemde faturali ve kutulu

Hem dünyanın parasini bayilip kasko yaptirayim hemde kaskom delincek diye disardan ozel tamirciye arabami verip tamponu allayip pullayip yaptirtayim birde uzerine tamirciye para vereyim kusura bakmada arkadaşım kaskoyu niye yaptirdin o zaman yaptiklarinda bir gram tutarlilik varsa bisey demiyorum ustaya verecegin paranin daha azini bir yilligina kaskoya ver ama sifir bi tampona sahip ol hemde faturali ve kutulu

İşte bak senin gibi düşünenler yani ben aracı kasko yaptırdım yaptıracak değiştirecek diyenler ve bunların yanına yapmadıkları kazaları yapmış gibi gösterip sigorta şirketlerine kitleyenler sayesinde dürüst vatandaş bir kere kaza yapınca fatura onda da kesilmeye başladı.

Sigorta şirketleri kapıya kilidi takma konumuna geldi. Bu yüzden bundan sonra tık diye yaza yapan kim olursa olsun tak diye kesesinden ses gelecek. Sen hangi ülkede yaşıyorsun? senin aracının kasko ve sigortasını yaptırmadın gün kadar açık...

yok usta arabayi satsada kurtulamaz bence :( benzin dokup yakabilir yada intihar kesin cozum :-) :-) saka maka gecmisolsun ufak bir hasar bisey olmaz sucluda sayilsaniz sucsuzda sayilsaniz kaskonuzu deldirmeden ufak meblaglar ile yortabilirsiniz tamponu degistirilmesi taraftari degilim ne tamponlari kurtariyor millet ;) iyi ve durust bir ustayla ufak meblaglara isinizi halledebilirsiniz ;)

İşte bak senin gibi düşünenler yani ben aracı kasko yaptırdım yaptıracak değiştirecek diyenler ve bunların yanına yapmadıkları kazaları yapmış gibi gösterip sigorta şirketlerine kitleyenler sayesinde dürüst vatandaş bir kere kaza yapınca fatura onda da kesilmeye başladı.

Sigorta şirketleri kapıya kilidi takma konumuna geldi. Bu yüzden bundan sonra tık diye yaza yapan kim olursa olsun tak diye kesesinden ses gelecek. Sen hangi ülkede yaşıyorsun? senin aracının kasko ve sigortasını yaptırmadın gün kadar açık...

Hocam öyle bi yazmissinda gorende sanki kasko sigorta sirketin var sanacak , bu kadar niye rahatsız ediyor seni kaskonun hasarı karsilamasi anlamiyorum üstelik yanlış biliyorsun ben aracımi almadan once kaskosunuda sigortasinida yaptirdim ;)

çok geçmiş olsun...
yüksek ihtimalle suç sende kalacak benim fikrim cünkü araca vurdğunuz kısım arabanın arka kısmında olması

Geçmiş olsun benim nacizhane fikrim kusurlu sizsiniz. Ben de o durumda 41 plakalı araç gibi geçer giderdim. Dikkatli olmak gerekir bu gibi durumlarda. Benzer bir durum benim başıma geldi. Epey yoğun bir kavşakta ışıklar bozulmuştu. Ben daha az işlek olan caddeden aşağı iniyordum. Sol taraftan hizla arabalar geçiyor ve cadde üstünde benim görüş alanimi kesecek şekilde park halinde araçlar vardı o yüzden görmeden o kavşağı kesmek durumundaydim şansıma da hızlı geçen bir araç denk geldi aynı şekilde camurluga bindirdim suçlu ben oldum bu durumda. Halbuki burda suçlu oraya trafik polisi göndermeyenler ve işlek caddeye park yapanlar. Ama derdinizi anlatamıyorsunuz siz vurduysaniz siz suclusunuz. O vakadan sonra düzenli olarak oraya park edenlerin arabasını cektiriyorum yaya halinde olsam dahi. Bu maddi hasarlı bir kazaydi. Çocuklu bir araba da geçiyor olabilirdi. Ve benim o camurluga vurmam kadar onun bana direkten vurma olasiligida vardı. Maalesef çok duyarsisiz. Bu acı ama gerçek. En kotusude o direksiyonun başına kim geçerse geçsin canavarlasiyor. Içindeki kimya değişiyor, çok beyefendi bir adamdir, çok hanım hanımcık bir kızdır dediğimiz insanlarin içinden canavarlar çıkıyor. Konuyu belki biraz dağıtmış olabilirim kusura bakmayın.

yok usta arabayi satsada kurtulamaz bence :( benzin dokup yakabilir yada intihar kesin cozum :-) :-) saka maka gecmisolsun ufak bir hasar bisey olmaz sucluda sayilsaniz sucsuzda sayilsaniz kaskonuzu deldirmeden ufak meblaglar ile yortabilirsiniz tamponu degistirilmesi taraftari degilim ne tamponlari kurtariyor millet ;) iyi ve durust bir ustayla ufak meblaglara isinizi halledebilirsiniz ;)

Zaman ayarlı C4 kurup 20 saniyede uzaklaşsın ve aracın patlayışını izlesin :rakir: :rakir:

Geri