Küçük bir kaza yaptım ama ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan apricot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Plastik mi? Diye sordum... sıkıyorsa bundan sona millet kaskoyu sonra sigortayı deldirsinde göreyim...

Hani bir söz var ya bundan sonra hem kasko hemde sigorta anasının nikahına yapacaklar haberiniz olsun...

Tamponun orası yırtıksa işler değişir.
Sonuçta sizin yaptıracağınız meblağ hasarsızlık indiriminden çok olmamalı yoksa bi anlamı olmaz kaskonun..

o tamponun yolu Autoking gibi, kaskolar artık bu tip ufak şeylere tampon değiştirmiyor, çok sağlam kapışırsanız olur belki ama çok zor bence. Autoking de tamire gider, komple boyarlar tamponu.

sat arabayı !!!

Ya arkadaşlar saçmalamayin tampon tamiri ne kadar kolay geliyor gözünüze tamponsuz k.ci aciktami gezsin araba günlerce hem satarken boyalı diyecek ben olsam boyali oldugu için almam ama değişen olduğu için alırım çünkü güvenirim

Oluyor ama allanip pullanmis değil fabrikadan kutulu gelmis bir tampon takılıyor masrafini ne yapacaksin sen cebindenmi oduyon kasko karsiliyor o 1500 lirayi

Oluyor ama allanip pullanmis değil fabrikadan kutulu gelmis bir tampon takılıyor masrafini ne yapacaksin sen cebindenmi oduyon kasko karsiliyor o 1500 lirayi

Kasko o 1500 öder bir dahi sefere kasko yaparken 2500 ister haberin ola ;)

Geri