Küçük dokunuşlar başlasın (modifiye içerir)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sallierim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Küçük dokunuşlar başlasın (modifiye içerir)

Deniz eğer bakım yakınsa ve servise gideceksen 499tl işlemlerin üzeri için park sensörü 150tl.  myopelservicede görmüştüm kampanyayı

OGOKTAS link' Alıntı:
Deniz eğer bakım yakınsa ve servise gideceksen 499tl işlemlerin üzeri için park sensörü 150tl.  myopelservicede görmüştüm kampanyayı
abi bakımı 2 ay önce yaptırdım :(

sallierim link' Alıntı:
abi bakımı 2 ay önce yaptırdım :(

Sana nacizane tavsiyem park sensörü taktırma o parayı navi için kenara koy üstünü tamamla geri görüşlü bir cihazı aldığında iyiki sensör almamışım diyeceksin

OGOKTAS link' Alıntı:
Sana nacizane tavsiyem park sensörü taktırma o parayı navi için kenara koy üstünü tamamla geri görüşlü bir cihazı aldığında iyiki sensör almamışım diyeceksin
abi zaten ben sensör almak taraftarı degilim hiç eksikliğini duymadım ama bizimkiler arabayı kullanırken sıkıntı yaşıyor.çok uzun bu araba.geri geri gelirken sıkıntı yaşıyorlar.Kamerayı ve naviyi ben de düşündüm ama sensör olmadan yine vururlar arabayı.bu kez plastik konteyner a değil de bi arabaya falan vururlar diye çekiniyorum..

sallierim link' Alıntı:
içi gri olan OPC den düşünüyorum.ama çok koyu değil açık renk.Difizör bakmadım açıkcası tamponun siyah terini kestirmeyi düşünüyorum.Ama güzel bir difizör bulursam kesin alırım

Piyasa da astra j sedanlara yakışan güzel bir difüzör yok malesef ya da ben bulamadım... Eğer siz bulup taktırırsanız fotoğraflarını görmek isteriz...

sallierim link' Alıntı:
park sensörü için hepsiburadan bakıyorum.100-150 liralık bir sensör düşünüyorum.kaliteli olsun biraz.çarptıktan sonra durunuz demesin :)
Uzun yillardir park sensoru kullanan biri olarak carptiran gormedimde daha 1 metre varken yer kalmadi diyen cok var onlarada dikkat et (bi ise yaramamis oluyor cunku) sesle birlikte.

Bugün servisten beni geri aradılar.Eski müşterimizsiniz falan 150 tl ye yapalım memnuniyetiniz için dedi.Cyclone takacaklarmış.ama ekransız.sadece ses olandan.Serviste mi taktırsam kendim mesafe gösteren bir tane alıp dışardan mı taktırsam sizce?

sallierim link' Alıntı:
Bugün servisten beni geri aradılar.Eski müşterimizsiniz falan 150 tl ye yapalım memnuniyetiniz için dedi.Cyclone takacaklarmış.ama ekransız.sadece ses olandan.Serviste mi taktırsam kendim mesafe gösteren bir tane alıp dışardan mı taktırsam sizce?
Ben aracı alırken serviste taktırtmıştım 150 tl'ye, markasını bilmiyorum ama memnunum. Sadece sesli, ekran yok. Bence sadece sesli olması daha iyi, orjinalide sesli sadece. Koyacakları ekran çok sırıtıyor, ben bu araca ait değilim diyor. Benim iki sensör arızalanmıştı yaklaşık 1 sene sonra,serviste garantiden hemen değiştirdiler. 150 tl ye serviste ekransız model taktırın bence.

Geri