Kullandığınız en hızlı araç

Kıbrıs 1 sene kaldım trafik olayını çözemedim :D hava alanından çıktım arkadaşın arabaya binicem sağa geçtim arkadaş sen mi kullanıcaksın dedi yok dedim ozaman sola geç dedi rezil oldum :D

Hiç üzülmeyin arkadaşlar kıbrısa gidip te şöför koltuğunun kapısını açanlardan biri de benim :D Herhalde giden herkesin başına gelmiştir :D

Ercan hava alanındaki takside bende aynı şeyi yaptım s kasa mercedes taksinin sağına binmek için kapıyı açtım şöförde sol tarafa geçti al anahtarı kullan istersen dedi tabi yakınımızdaki herkes yarıldı benim suratsa kıbkırmızı oldu:Dbirde dans klubüne gitmiştik bar disko tarzı bir yerdir diye bambaşka bişey çıkmıştı sizede oldu mu:D

Son düzenleme:
Night Club e gittin dimi :D Bende aynı şeyi yaşadım arkadaşlar ısrar etti gidelim dedi gittik bi anda işin rengi değişti :D ehehehe

Night Club e gittin dimi :D Bende aynı şeyi yaşadım arkadaşlar ısrar etti gidelim dedi gittik bi anda işin rengi değişti :D ehehehe

aynen öyle bursada öyle yerler yok ne bilelim cahil kaldık o konuda:D

Çok acayip biyer vallahi herşeyi farklı
-Napan gezdiren kendini- :D ehehehe

ışıklı saat suyu bitti-benzin bitti:Dduyunca şaşırdım arkadaş dedi bana harbi farklı arabaymış dedim bende benzin harici başka şeyde konuyor sandım istasyona girdik benzin aldı hani la ışıklı saat suyu alacaktın dedim ee aldık ya dedi dedim allah seni ne yapmasın :D

2001 bmw 540 ve 96 model c43 amg.trde sanırım c43 amg 1-2 tane tam emin değilim ama oda malatyada :)

babam sayesinde 74 chevrolet impala kullandım onunla yaptığımız uzun yolculuklar bir başkaydı resmen tekne gibi araçtı kasislerde dalgada giden tekne gibi salınırdı ve şu an kullandığım arabam astra j 1.6T şu ana kadar kullandığım en güçlü (uzun süre) araçlar.

Geri