Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2021 opel corsa F essential en boş paketi aracımın otomatik cam kaldırma özelligini nasıl kullanabilirim.Çift basıyorum olmuyor uzun süresi basıyorum kapatma tuşuna olmuyor. Daha eski model boş paket corsalar da bile bu özellik var
2021 opel corsa F essential en boş paketi aracımın otomatik cam kaldırma özelligini nasıl kullanabilirim.Çift basıyorum olmuyor uzun süresi basıyorum kapatma tuşuna olmuyor. Daha eski model boş paket corsalar da bile bu özellik var
Benimde başıma gelmişti aküyü sökmüştük cam kaldırma özelliği devre dışı kalmıştı. Bir arkadaşım Daha sonra aküyü tekrar söküp 10 dk sonra tekrar bağladı anahtarı kontağa takıp tüm camları aynı anda açıp aynu anda kapattı bu şekilde düzeldi.