Kumandadan cam kaldırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BuckBerry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BuckBerry

Kayıtlı Kullanıcı
01-Adana
2021 opel corsa F essential en boş paketi aracımın otomatik cam kaldırma özelligini nasıl kullanabilirim.Çift basıyorum olmuyor uzun süresi basıyorum kapatma tuşuna olmuyor. Daha eski model boş paket corsalar da bile bu özellik var

2021 opel corsa F essential en boş paketi aracımın otomatik cam kaldırma özelligini nasıl kullanabilirim.Çift basıyorum olmuyor uzun süresi basıyorum kapatma tuşuna olmuyor. Daha eski model boş paket corsalar da bile bu özellik var
Gizli özellikler içinde yer alıyor artırmanın lazım ByCarElektroik sayfasına bir bakın

Benimde başıma gelmişti aküyü sökmüştük cam kaldırma özelliği devre dışı kalmıştı. Bir arkadaşım Daha sonra aküyü tekrar söküp 10 dk sonra tekrar bağladı anahtarı kontağa takıp tüm camları aynı anda açıp aynu anda kapattı bu şekilde düzeldi.

Geri