Ynt: Kusursuz aracım caddeye çıkmasını bilmeyen biri tarafından kusurlu hale geldi
Değer kaybınızı talep etmeyi düşünüyormusunuz?
Değer kaybınızı talep etmeyi düşünüyormusunuz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burock3427 link' Alıntı:Değer kaybınızı talep etmeyi düşünüyormusunuz?
MeRt link' Alıntı:Öok geçmiş olsun.
Bence değer kaybı davası açın. Bu tarz adamların bir kere canı yandımı (maddi açıdan) aklı başına gelir. kızgınkırbac
Kendi aracının zaten onlarca kazası, çiziği vb. olduğundan kazayı dert bile etmemiştir. Aracını tamir ettirip ertesi gün aynı keyifle ve magandalıkla sokaklara döneceğine eminim.
Aracınızın uğradığı değer kaybı onun cebinden çıkarsa bu maddi kayıptan çok büyük dersler çıkaracağını ve eskisi gibi araç kullanmayacağını garanti ederim...
firstemperor link' Alıntı:Gökhan geçmiş olsun kardeşim , bayramda köydeydim yeni geldim şimdi gördüm. Yapacağımız bişey varmı bu hafta izinliyim , günlastamı yapacaklar aracı? Allah beterinden saklasın. Nazar değdiriyoruz araçlarımıza benimde lastik patladı bayram dönüşü.
sallierim link' Alıntı:Bugün bayram ziyareti için gittiğim akraba dönüş yolunda trafik ışığında kalkarken yanımdaki "şahin" artistlik yapmak için patinaj çekerek kalkmayı denedi aracın kontrolünü kaybetti benim aracın üstüne çıkıyordu son anda yandaki ters yola kırdım arabayı kurtardım o refleksi nasıl gösterdim ben de bilmiyorum ama aracı kurtarabildim.tekrar yola girdim düştüm peşine durdurdum şeref yoksununu kendisi çekti sağa indi arabadan özür diledi eğer ters bir laf etseydi bayramı karakolda geçirecektim bıktım artık bunlardan ve kabak lastikleriyle kendilerini bmw sürüyor sanmalarından battle_Escrime battle_Escrime battle_Escrime .Canımıza kast ediyorlar artık arkadaş.
Abi valla oyleler yetti artik bir gun biri elimde kalacak.gecen gun universite kampüsünde yine bir sahinci el freni cekmis ama araci toplayamayip kaldirima cikmis bir kiz arkadasa hafif sekilde carpmis.biraz daha hizli olsa kiz gidecek.malimiza kast etmelerinden ote canimiza kast ediyorlar.kenangokhan link' Alıntı:Yeri gelmişken ve sıcakken bir şey daha ekliyeyim Deniz. Aracım çekildikten sonra kaskodan araç istedim i20 verdiler. Aracı teslim aldım eve giderken yine bir cadde sokak kesişmesinde ve yine ben cadde üzerinde giderken ne olur ne olmaz dedim yeni de canım yanmış yavaşladım. Bir doğan slxli maganda daha vınnnnnn geçti gitti önümden. Ben dikkat etmiş olmasam tekrar benzer bir kaza yapacaktım. İyice paranoyak oldum.
Böyle bir talep şekli ve usulü var mı Mert, emsal karar var mı? Yeni mi çıktı, ben mi bir şey kaçırdım ???MeRt link' Alıntı:Öok geçmiş olsun.
Bence değer kaybı davası açın. Bu tarz adamların bir kere canı yandımı (maddi açıdan) aklı başına gelir. kızgınkırbac
Kendi aracının zaten onlarca kazası, çiziği vb. olduğundan kazayı dert bile etmemiştir. Aracını tamir ettirip ertesi gün aynı keyifle ve magandalıkla sokaklara döneceğine eminim.
Aracınızın uğradığı değer kaybı onun cebinden çıkarsa bu maddi kayıptan çok büyük dersler çıkaracağını ve eskisi gibi araç kullanmayacağını garanti ederim...
harunhoca link' Alıntı:Böyle bir talep şekli ve usulü var mı Mert, emsal karar var mı? Yeni mi çıktı, ben mi bir şey kaçırdım ???