- Konuyu Başlatan
Oldu oldu bro, KYA 65 bu sefer oldu
Fotoğraflarda bi fena çekilmiş hani Kim çektiyse eline sağlık artık
yarın kısmet olursa bir süprizde biz yapalım
ellerine sağlık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oldu oldu bro, KYA 65 bu sefer oldu
Fotoğraflarda bi fena çekilmiş hani Kim çektiyse eline sağlık artık
yarın kısmet olursa bir süprizde biz yapalım
ellerine sağlık
Kardeşim , benim süpriz işi bugün reklamcımın işleri nedeni ile yapılamadı malesef Nasibse yarın , süpriz işimiz ortaya çıkacak
Ozan alalım sana TL yi o dizel coorsa 2007 olmasına rapmen 17000 de biliyormusun... gerçi şimdi 20.000 civarındadır km olarakozaman folyo yapıcaksın beklemedeyiz benim işte yalan oldu şimdilik bu kadarla yetincez
Ozan alalım sana TL yi o dizel coorsa 2007 olmasına rapmen 17000 de biliyormusun... gerçi şimdi 20.000 civarındadır km olarak
valla gerçekten güzel cihaz yani ender sportlardan o araba gerçekten
bekliyorum. benim için şuan sessizlik iyi bende ekim ayından sonra dokunmalara başlıycam ... öncelik sis farlarımda power led yapıcam.. sonra opc çerçeve pas pas logoları ayak dayama...falan filan derken gider öylehayırlısı bakalım umarım değerini bilcek birine gider bizimkilerde iyi oldu ama maşallahları var telefonu yaptırsam size egsoz videosunuda çekicem
bekliyorum. benim için şuan sessizlik iyi bende ekim ayından sonra dokunmalara başlıycam ... öncelik sis farlarımda power led yapıcam.. sonra opc çerçeve pas pas logoları ayak dayama...falan filan derken gider öyle
yok ondan koymıycam normal sis farlarının içine koycam power led odak o sislere 400 llira istiyoralican var yanında en iyi usta onunla beraber halledersiniz power led güzel bir görüntü katıo cidden ama odak yapıo diye biliyorum tuzlu olmasın