KYA 65 vol2 ;)

Kardeşim , benim süpriz işi bugün reklamcımın işleri nedeni ile yapılamadı malesef :) Nasibse yarın , süpriz işimiz ortaya çıkacak :)

ozaman folyo yapıcaksın :) beklemedeyiz benim işte yalan oldu şimdilik bu kadarla yetincez

Ozan alalım sana TL yi :) o dizel coorsa 2007 olmasına rapmen 17000 de biliyormusun... gerçi şimdi 20.000 civarındadır km olarak :)

valla niyetim çok varda peder almaz bu araç benim üstüme satılsa hemen alırımda biz satana kadar TL gider yoksa tam anlamıyla istediğim araç o kırmızı bir kere KYAyada cok harcama yaptık içinde ses ve görüntü sistemi var

Ses ve goruntu sistemi
1-Vibe lite air 6 component takimi
2-Pioneer avh-2550bt 6.1 inc dokunmatik ekran bluetoth ile telefonu baglayip konusabilirsiniz
3-Navitech geri gorus kamerasi
4-Pioneer gm-x944 amfi
5-Jbl 1000w bas

sadece bu liste 1800tl eder :)

:) valla gerçekten güzel cihaz yani ender sportlardan o araba gerçekten

hayırlısı bakalım umarım değerini bilcek birine gider bizimkilerde iyi oldu ama maşallahları var telefonu yaptırsam size egsoz videosunuda çekicem
bekliyorum. benim için şuan sessizlik iyi :) bende ekim ayından sonra dokunmalara başlıycam ... öncelik sis farlarımda power led yapıcam.. sonra opc çerçeve pas pas logoları ayak dayama...falan filan derken gider öyle

bekliyorum. benim için şuan sessizlik iyi :) bende ekim ayından sonra dokunmalara başlıycam ... öncelik sis farlarımda power led yapıcam.. sonra opc çerçeve pas pas logoları ayak dayama...falan filan derken gider öyle

alican var yanında en iyi usta onunla beraber halledersiniz :) power led güzel bir görüntü katıo cidden ama odak yapıo diye biliyorum tuzlu olmasın :)

Geri