- Konuyu Başlatan
yok ondan koymıycam normal sis farlarının içine koycam power led odak o sislere 400 llira istiyor
o nasıl oluyor bence photon 5000k ampul koy ben power ledi parklarda yanan ışıklara koydum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok ondan koymıycam normal sis farlarının içine koycam power led odak o sislere 400 llira istiyor
Sisler orjinal kapağa değil yansanayi yine yuvarlak ama içinde 4 lü ledler var.o nasıl oluyor bence photon 5000k ampul koy ben power ledi parklarda yanan ışıklara koydum
yay olarak hangi marka ve kac cm kullandınız.aracın basıklıgı hos olmus gercekten.
Şeytan ayrıntıda gizli... DeDe ye bak şaşır foto benden geldi... Murat'ımın acil işi vardı...
Sisler orjinal kapağa değil yansanayi yine yuvarlak ama içinde 4 lü ledler var.
tamam biliyorum onları sahibindende gördüm bi yapın bakalım güzel sonuç alınırsa bende deneyebilirim
DeDe korsada fenalarda ama yay şart
tamam biliyorum onları sahibindende gördüm bi yapın bakalım güzel sonuç alınırsa bende deneyebilirim
DeDe korsada fenalarda ama yay şart
Eyw. Kardeşim . E gelmedin ki hala bu taraflara yay takalım . Önce yan yana gelip , aradaki fark ' a bakacaktık hatırlarsan