Lada hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan albertxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

albertxx

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Az önce aklıma geldi lada yazdım hala üretiyorlar mı diye hala araç üretiyorlarmış çevrenizde kullanan var mı nasıl acaba fiyatları aşırı ucuz :)
http://www.lada.com.tr/

Ynt: Lada hakkında

Araç güzel sayılır ama yazın bizim Adanada binilmiyor yanıyor resmen

Biraz teknoloji eski ama yeni araba alıcaklar özellikle çocuklarına filan ilk emanet etcekleri araç bence ideal gibi duruyor parçasıda ucuz malum.Ama nasıl gidiyor acaba

Bir tanidikta vega 1.5 sw vardı gidişi yakışı falan gayet iyiydi ama bu araçlar daha çok soğuk memleketler için yapılmış bizim Adanada araca tedirgin biniyordu yani şöyle anlatim araç az bi gidince 100 dereceye ulaşıyordu ve sıkıştırmaya gelmiyordu soğutma sistemi bizim buralarda zayıf kalıyor

Sitede arabaları inceledim de. Vay be, çok nitelikli arabalar, hemen hemen hepsi full artı full. 3. stop farı falan bile var, yazmış adamlar. ((:

albertxx link' Alıntı:
Az önce aklıma geldi lada yazdım hala üretiyorlar mı diye hala araç üretiyorlarmış çevrenizde kullanan var mı nasıl acaba fiyatları aşırı ucuz :)
http://www.lada.com.tr/
albertxx kardeşim ben bır lada kullanıcısı olarak sen bu araçları bana sor ne  sormak ıstıyorsun  bakalım

yakıt kobusunda cok cımrı arabalardır bende lada vega vardı 1,5 16 valf ve tupluydu 39 lıtre gazla 90 sabıt hazla eşittıir 580 km yol yapıyordum ve bunların fren devrelerı çaprazdır yanı hızın kac olursa olsun  frene yuklendığın zaman ne 1 cm sağa ne 1 cm sola sapma  yapar  burnunun dıkıne gıder  ve en cok  hararetlı çalışan arabalardır 100 derecede fan acar şu devırde hangı araba o dercede fan acar soyle bana hatta o derceye  gelse bıle fan acmaadan motor dırek gravlar

Lada Niva hayalimdir. Önce bir dağ evi alıp kapısına da Lada Niva koyacağım. Sonra ver elini dere, tepe, çamur, nehir.

Lada eskiden çok vardı şimdi hiç yok sokaklarda rus olduğu için kaliför görevi görüyor araba :) erzurum vs için ideal galiba :) Sinan abi lada o para eder mi sence ?
Özellikleri süper daha ne olsun yol bilgisayarı yeni gelmiş :D

GNSpower link' Alıntı:
Sitede arabaları inceledim de. Vay be, çok nitelikli arabalar, hemen hemen hepsi full artı full. 3. stop farı falan bile var, yazmış adamlar. ((:

Yazmaları güzel bir şey aslında, maksat kullanıcı bilgilensin. Senin arabada da 2. depo var ama Opel yazmamış donanım listesine, bilgilendirseler fena mı olurdu ((:

Geri