Ynt: Lada hakkında
bence eder neden dersen bunlardaki kaporta hıc bır araba da yok demıyeyım o kaporta sadece mercdeste var bunları kolay kolay curutemsın yıllarca dısarda bıraksan bıe bırsey olmaz yol bılgısayarı demişken vegalarda yol bılgısayarı ılk onlarda geldı ama opsıyonel donanımla alınıyordu sımdı prıora modelıne standart sunulmuş artı abs de var bızım astralarla kafa kafaya gırseler sana samımı soyluyorum astranın leşı çıkar o kadar gıvenıyorum bu makınalara gecen kış kartepe çıkayım dedım onde lassanın lastıklerı vardı bayağı bı yıpranmışlardı tepenınn yarıında yolkarla dolmaya başladı yolda passatlar opeller fılan vardı onlar zıncırle çıkmaya çalışıyorlardı ben ıse zıncırsız ta tepeye kadar çıktım tam hotele 1 km kala kar artık cok yoğun olduğu ıcın daha fazla yemedı bende dönmek zorunda kaldım bunlar tam kış şartları ıcın yapılmış makınalardır dayımda vardı 2000 model sıfır almıştı alırken de brc yı bağlatmıştı daha bu sene sattı arabayı ve araba tam 270000 kmdeydı daha anahtar değmemıstı makınaya kopek gıbı gıdıyordu kerataalbertxx link' Alıntı:Lada eskiden çok vardı şimdi hiç yok sokaklarda rus olduğu için kaliför görevi görüyor araba erzurum vs için ideal galiba Sinan abi lada o para eder mi sence ?
Özellikleri süper daha ne olsun yol bilgisayarı yeni gelmiş