Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu tartışılacak birşey değil ki.teleflex ve prince bir yana diğerleri bir yana.landirenzo ne ki yani? brc zavoli ayarında hatta bence onlardan da düşük bir sistem.
performans açısından montaj teknigi açısından teleflex bir adım önde.
landirenzo diyenede gülecek gücüm bile kalmadı artık
teleflex pahalı olabilir ama biz uyduruk mal alacak kadar zengin değiliz ? (landirenzo 2. sınıf sistemler içinde iyi ama 1. sınıfın yanında illaki uyduruk kalıcak)
almışken en iyisini almakta fayda var taksit yaptırdıgınız anda her ay benzin lpg farkından oluşan kazancınızın bir kısmı ile taksidi ödersiniz en az yol yapan bile 10 ay sonra sistemi bedavaya getirir.
şuan megane da kulllanıyorum ve piyasada oldukca megane var tanıdıklar arasında benzinde ve lpg de denemeler yapıyoruz
benzinde sürekli kafa kafaya giden araclar lpg ye geçince teleflex digerlerine 2. viteste 1 boy farka geçiyo ve fark gittikce açılıyor.
ben lpg de digeri benzinde iken yine teleflxli arac yine önde ama en az 2 kere daha deneyip kesin sonucu veririm