landirenzo & telefleks

landirenzo mu??? telefleks mi????

• ladirenzo

Oy: 29 39.2%
  • telefleks

Oy: 45 60.8%

• Kullanılan toplam oy
    74
telefleks ve prins en iyilerin başında geliyor

teleflexx ;)

bu tartışılacak birşey değil ki.teleflex ve prince bir yana diğerleri bir yana.landirenzo ne ki yani? brc zavoli ayarında hatta bence onlardan da düşük bir sistem.

en ıyılerı sıralarsak fıyat olarakta aynı sıralama
1 prıns cok kalıte uyumlu
2 telefleks montajı farklı enjektorler drek manıfolda
3 omvl az tukettıgı rekorlar kıtabına gırmıs

prins teleflex 1. sınıf

performans açısından montaj teknigi açısından teleflex bir adım önde.

landirenzo diyenede gülecek gücüm bile kalmadı artık:)

teleflex pahalı olabilir ama biz uyduruk mal alacak kadar zengin değiliz ? (landirenzo 2. sınıf sistemler içinde iyi ama 1. sınıfın yanında illaki uyduruk kalıcak)

almışken en iyisini almakta fayda var taksit yaptırdıgınız anda her ay benzin lpg farkından oluşan kazancınızın bir kısmı ile taksidi ödersiniz en az yol yapan bile 10 ay sonra sistemi bedavaya getirir.

şuan megane da kulllanıyorum ve piyasada oldukca megane var tanıdıklar arasında benzinde ve lpg de denemeler yapıyoruz

benzinde sürekli kafa kafaya giden araclar lpg ye geçince teleflex digerlerine 2. viteste 1 boy farka geçiyo ve fark gittikce açılıyor.

ben lpg de digeri benzinde iken yine teleflxli arac yine önde ama en az 2 kere daha deneyip kesin sonucu veririm

Son düzenleme:
teleflex in kötü yanı ankarada ben istanbulda yapan yer varmı bilmiyorum resmi distirübütörü tunalı oto imiş istanbula bayilik vermişlermidir acaba..

güncel

teleflex bu işin en iyisi olarak bilinir

bende landirenzo diyorum ama asıl tavsiyem BRC dir

Geri