landirenzo & telefleks

landirenzo mu??? telefleks mi????

• ladirenzo

Oy: 29 39.2%
  • telefleks

Oy: 45 60.8%

• Kullanılan toplam oy
    74
brc nin kalitesi tartışılmaz ama opellere uyumluluğu konusu tartışılır neticede bir kitin iyi olması yetmiyor markaya uyumlu olmasıda lazım.. ben forumlarda lpg forum sitelerinde lpg den en çok sıkıntı çeken opel kullanıcılarının genelde brc ve atiker kullanıcları olduğunu gördüm..

benim fikrimdir ve edindiğim izlenim brc nin opele uyumlu olmadığıdır.. bu brc kalitesiz demek değildir bazı insanlar çünkü okuduğunu anlamıyor direk marka savunuculuğuna başlıyorlar..

Bunun hiç ankete ve tartışmaya konu olacak bir tarafı yokki!!!! teleflex dışındaki markaları ve uygulamaları öven arkadaşlar sanırım aralarındaki teknik farklardan bihaberler.

Önce açıp ne olduğunu anlayıp aralarındaki farkları görüp ondan sonra bişeyler yazmak daha doğru olur.

Kulaktan dolma bumbağardan sallamak bizim milletimizde yeni gelenek oldu galiba.

anket açık olsaydıda landirenzo teleflexten iyidir diyenleri canlı canlı görseydim merak ettim:)

teleflex tartışılmazarkadaşlar ancak maddi yönden ve her yerde servis imkanı olmaması dezavantaj.yoksa performns yönünden tartışılmaz. kullannanların yorumu....

anket açık olsaydıda landirenzo teleflexten iyidir diyenleri canlı canlı görseydim merak ettim:)

benimde beynimi kemiriyor bu düsünce git gide intihara sürükleniyorum arabamda atiker var bende en iyisi atekir dir mi yazsam acaba

Her Zaman Yetkılı Servısden Destek Alabılecegım Icın Landirenzo Ama Tefleks Daha Kalıtelı Sanırsam.

prins teleflex bunu lpg kiti takanlar bile söylüyor ama sonunada şunu ekliyor abi çok para yaa neticede hepsi aynı işi görüyor...

landirenzo kullanıyorum bi sıkıntım yok çok şükür...

landirenzo treflexten daha mı iyi... :D treflex & prins lpg'de bir numara...

Geri