Lastik Aldim.süper!

biz michelin energy leri 70 bine yakın kullandık

f1 lastiklerinden farkı yoktu ama cabuk eride 35 binden sonra kabak gezdik :)

bende üzerindeki orjinal firestone leri 80000 küsüre kadar dayadım artık lastiğin takati kalmadı içindeki teller yer değiştirdi balans olmuyodu lastik :D

50bine gelmeden değiştirmek lazım bence...can tasınıyo sonucta

çok güzel bir zamanda değiştirmişsin bence. hayırlı olsun lastik önemli bir konu. arabanın yerle tek bağlantısı onlar ;)

bende lastik değiştircem ama kararsız kaldım michelin energy ile bridgestone nun ona yakın fiyatlı bir lastiği arasında. hangisini tercih etmeliyim sizce?

Fulda gayet kaliteli lastik aslında - Almanyanın petlasına denk geliyor .Ama carat progresso diye bi modeli var çok kaliteli biraz desenleri çirkin ama. Ucuz da

ben brigstone potenza kullandım süper bir lastik ti tavsiye ederiz.

Nokian al bence . Michelin Bridgestone nokianın eline su dökemez . Mıcırlı yolda hele michelin 40.000 km de nanay oluyor .Keşke benim lastik aldığım zaman nokianın ithalatı durmamış olsaydı.

Michelin energy Avrupa'da ucuz segmentte satılan, 2.kalite ürün olarak geçer. Bridgestone turanza ER 300 iyi bir lastiktir. Ben Continental premiumcontact 2 taktırdım. Almadan önce ADAC testlerine falan baktım. Bu iki modelin seribaşı olduğunu gördüm. Desen olarak conti hoşuma gitti ve aldım.

Benim arabanın üstünde aldığımda Lassa Impetus2 vardı hala kullanıyorum garanti süresi dolmamış henüz..195 55 15 ebatlarında...Lassa nın sitesinde yüksek performans lastiği olarak geçiyor ama bana biraz pahalı geldi 225 ytl diyolar. Bu lastik ebatları uygunmudur Astra G için ve değiştirirken yine aynı lastiği mi tercih etmeliyim???

Geri