Lastik Aldim.süper!

Opel Vectra 2.0 CD var. Bende arabanın lastiklerini değiştirmek istiyorum.Marka ve ebatları konusunda neyi almamı tavsiye edersiniz.?

hayırlı olsun

patronun vectraya geçen hafta 195 65 15 fulda carat progresso aldık. gayet sessiz ve yumuşak lastik. tavisye ederim.

Benim aracımda nokian nrhi var, sessiz ama sert lastik, yola tutunma, özellikle suda tutunması harika.

Opel Vectra 2.0 CD var. Bende arabanın lastiklerini değiştirmek istiyorum.Marka ve ebatları konusunda neyi almamı tavsiye edersiniz.?
bende dunlop sport 2020E vardı bence çok iyi lastikti bütçen nedir bilmiyorum ama dunlop bence iyi lastik.opel vectra nın orjinal boyutu 195 65 15 bence yine aynı boyutta al.

Ailece Michellin kullanıyoruz ve şimdiye kadar herhangi bi eksisini görmedik. Lastiğin ömrünü sadece yaptığı km değil kullanım şartları ve lastiklerin bulunduğu zeminde (kar, su, çamur vb.) belirler.

2004 MODEL ASTRA H kasa aracıma lastik alıcam 205/60 16 orginal continantel artık miyadını tamaladı balon var sol önde bide çatlaklar başladı ara. 46000 km de yani artık istiyor 4 lastik ..

ne almalıyım bi usta tavsiyesi gelrimi şöyle fazla tuzlu olmayan kaliteli ne tavsiye edersiniz?

ben 1 yıl önce bf goodric(yazımında hata olabilir) aldım. 195-60-15 ebatlı. 11.000 km yaptım ve sorunsuz devam ediyoruz. yol tutuşu güzel. michelin bayiinden aldım. adam bunu tavsiye ederim ben 4x4 aracımda da bu lastiği kullanıyorum demişti.tanesini 135 tl den almıştım. k.kartına 9 ay taksit yapmışlardı.

üstündeki continental dan sonra fulda süper gelir bende benim aracımın ilk lastiğii olan continentalleri 40 binde değiştirmiştim gooodyear eagle wentura ile güle güle kullanın

hayırlı olsun bende lastik ve jant alcam almamda lazım arabam 2001 model 27 binde orjinal michelin lastikler duruyo her tarafı çatladı artık arabadan istediğim performansıda alamıyorum tırsıyorumda lastiklerden rotda tutmuyo 120 nin üstüne çıkamıyorum 1 aya kadar 4 lastiğide değiştircem 17 alcam jantla beraber stepneyide değiştirmem gerekirmi 15 çünkü stepne

Geri