Lastik Sensörü

serdaraslan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar , uzun zamandır sol ön lastik sensörüm -- şekliden yok gösteriyordu. Lastik uyarısıyla devam ediyordum soğuk havandandır diyip önemsemedim. Bu hafgta kar lastiklerini taktırdım lastikçi cihazla baktı arızalı yada pili bitmiş değiştirmen lazım dedi.. diğerlerininde pili zayıfmış. Şimdi sol arkada havası tamolmasına rağmen 100 gösteriyor .. sol ön ve sağ arka sağlam : ) Orjinali 2500 TL dediler 1 adet .. ama ağağıdaki linkte buldum mağazaya sorudm uyumlu dediler .sizce bu dğeşimi yapmalımıyım yoksaa ısınıca geri gelirmi değerler. :)

Serdar Bey bende bir tane yan sanayi var lastiklerin birinde, orjinallere göre farklı ölçüm yapıyor bendeki aklınızda bulunsun. ama orijinali de gerçekten pahalı maalesef.

• Beğen
Tepkiler: serdaraslan
Cevabınız için Teşekkür ederim , 2750 TL Orjinal 1 adet i. Linkteki de sanırım Orjinal değil. biraz havaların ısınmasını bekleyeceğim baktım düzelmiyor mecburen alacağım. Yolda sürekli tedirgin oluyorum ..

Cevabınız için Teşekkür ederim , 2750 TL Orjinal 1 adet i. Linkteki de sanırım Orjinal değil. biraz havaların ısınmasını bekleyeceğim baktım düzelmiyor mecburen alacağım. Yolda sürekli tedirgin oluyorum ..
Ben yaklaşık 2 ay önce 3 lastiğe yan sanayi taktım şuana kadar bir sıkıntı yok...Bence alın taktırın...Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum...Hatta set halinde çok uyguna satılıyor...Bence set halinde alın diğerleride yarın öbürgün hata vermeye başlar..Hepsini değiştirin...

• Beğen
Cemil bey merhaba, cevabınız için teşekkür ederim , siz ne marka ve nereden aldınız?

• Beğen
Dostum bu adresten sipariş ver
AliExpress'te az önce şunu buldum:
245,79TL | 13598787 1/4 adet lastik basıncı izleme sensörü TPMS Chevrolet Camaro Buick Cascada Cadillac ATS-V CTS-V CTS Opel Vauxhall
Senden çıkan sensörleride söktükten sonra pillerini değiştir yedek kebarda dursun

• Beğen
Alırken 5 adet gösteriyor ama almak isteyince stok kalmamış yazdı .ilginize teşekkür ederim.

Cemil bey merhaba, cevabınız için teşekkür ederim , siz ne marka ve nereden aldınız?
Kusura bakmayın Serdar bey yeni gördüm mesajınızı...Sürekli gittiğim lastikçinin elinde varmış(Esenler-Yavuz Selim de)...Bunları kullandık...Sitelerde satılan Yan sanayi ürün..

• Beğen
Rica ederim . Şimdilik kar kış bir geçsin yazlık ları takarken alacağım . Çok sağolun.

Geri