lastık,yol sesi ve çözümleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vsa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar merhaba.öncelikle şunu belirteyim sitede bakınmama rağmen bu konuyla ilgili bir yazı bulamadım büyük bir ihtimalle vardır ama ben karşılasamadım o yuzden burdan yazmak istedim.malum araçlarımızda özellikle eski asfalt ve yuksek süratlerde(hızlandıkça artan) içeriye asfalt sesi vermesi,biraz bozuk veya mucurlu yollarda damlunbaza değen taşların sesi oluyor.bence bunu böyle kabullenmektense çözümü için uğraşmamız en iyisi(kendimiz uğraşmalıyız malum servis veya diğer ustaların çoğu kayıtsızlar sorunlara karşı vede yetersiz)ben bu konuyla ilgili biraz araştırma yaptım fakat sizlerinde yorumlarınızdan,tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.bu konu hakkında görüş ve fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.bu bence en büyük sorunlarımızdan biri kim daha fazla konfor ve sessizlik istemezki. hepinize şimdiden teşekkürler...

Ynt: lastık,yol sesi ve çözümleri

Yanlış hatırlamıyorsam ziebarttan ses yalıtımı yaptıran arkadaşlarımız vardı ancak verildiği parayı haketmediğini bariz derecede bir fark oluşturmadığını hatırlıyorum.

Benim araçda lastik sesinin inanılmaz alıyor lastikdenmi kaynaklanıyor yada başka birşeymi çözemedim özellikle yolda yavaşlamak için yapılan beyaz şeridlerde rahatsız oluyorum bu denli olmasının bir anlamı olmalı fakat anlam veremedim tek seçenek lastik diye geliyor aklıma  023hm

Öeta® link' Alıntı:
Benim araçda lastik sesinin inanılmaz alıyor lastikdenmi kaynaklanıyor yada başka birşeymi çözemedim özellikle yolda yavaşlamak için yapılan beyaz şeridlerde rahatsız oluyorum bu denli olmasının bir anlamı olmalı fakat anlam veremedim tek seçenek lastik diye geliyor aklıma  023hm

Lastik yuşak sertliğinden ve lastik basınçlarındanda fark eder

Öeta® link' Alıntı:
  Araçta bridgestone er 300 mü var

Bridgestone lar çok kaliteli ancak kötü konfor özellikleri sergileyen lastiklerdir, imkanınız varsa ve Goodyear ya da Michelin alırsanız bu konuda ciddi fark yaşarsınız.

Müziğin sesini biraz açmak  045thumbsup

Michelin taktiginiz ve dogru lastik basinci ile araca 4 amartisor daha taktirdim sanki dersiniz ve lastik sesi bariz oranda azalir

AhmetRize link' Alıntı:
Michelin taktiginiz ve dogru lastik basinci ile araca 4 amartisor daha taktirdim sanki dersiniz ve lastik sesi bariz oranda azalir

+1

Geri