Lastiklerimi indirdiler :@

insanlar birbirleriyle nasıl konuşacağını bilmiyor. dengesiz dengesiz konuşuyor. orda Allah göstermesin kötü bişey yapsanız, manşetlere "otopark kavgası" diye geçecek. kimse bilmezki ortada onur ve gururun söz konusu olduğunu.

gecmis olsun cok kotu bi durum sinir bozucu... hic degilse ilk farketmemissiniz... oyle demeyin insan bazen sinirle ne yapcani bilmiyo...

Gülşah takılma böyle şeylere hayvandan ariflik beklememek lazım...Ters bir ana gelince cinnet tehlikesi var milleti yay gibi gergin yaşatmaya alıştılar

Ben sabah zille beraber kalkacam hemde birisi bana öyle söylenecek.1 HAFTA BOYUNCA ARABA KULLANAMAZDI.Tabi o kisi kadın olmassa

sanırım arkadaş bayan olduğu için bu şekilde rahat davranmışlar. düşünsenize gülşah yerine içerden yeni çıkmış psikopat biride olabilirdi acaba o zamanda çek arabanı diyecekmiydi acaba????

cinsiyeti ne olursa olsun önce üslubunu adam akıllı kullanması gerekirdi. ben olsaydım sizin yerinizde tartışırdım açıkcası konuştuğu üslüp açısından
keşke lastikleri erkenden fark edip gerekli şikayetlerde bulunsaydınız.
öcünü almak lazım ama :D

içinden ne geçiyorsa onu yap derim:D

yapıcam da adam yok ortada :D yoksa 16+1 adet çivim yanıbaşımda şuan bile :D

insanlar birbirleriyle nasıl konuşacağını bilmiyor. dengesiz dengesiz konuşuyor. orda Allah göstermesin kötü bişey yapsanız, manşetlere "otopark kavgası" diye geçecek. kimse bilmezki ortada onur ve gururun söz konusu olduğunu.
dua etsinler diyorum ya ayılamamıştım... yani o kadar uykum vardı ki lastikleri farketmedim ne bindiğimde ne indiğimde sadece direksiyonun ağır olduğunu farkettim umrumda bile olmadı uykudan... bakarım sonra dedim...

gecmis olsun cok kotu bi durum sinir bozucu... hic degilse ilk farketmemissiniz... oyle demeyin insan bazen sinirle ne yapcani bilmiyo...
aynen o anda farketseydim... allah korudu adamı da kadını da...

Gülşah takılma böyle şeylere hayvandan ariflik beklememek lazım...Ters bir ana gelince cinnet tehlikesi var milleti yay gibi gergin yaşatmaya alıştılar
nasıl takılmam ya bana bu yaşıma kadar özellikle de son 7 yıldır kimse emir cümlesi değil emir anımsatacak ses tonuyla konuşmamış, yeri gelmiş konuşamamış....! haklı olduğum bi konuda hemde malıma zarar vererek bana emir cümlesi kullanacak.... kim ne hakla?

Ben sabah zille beraber kalkacam hemde birisi bana öyle söylenecek.1 HAFTA BOYUNCA ARABA KULLANAMAZDI.Tabi o kisi kadın olmassa
insanın tepesi atarsa kadın erkek farketmez ;)

sanırım arkadaş bayan olduğu için bu şekilde rahat davranmışlar. düşünsenize gülşah yerine içerden yeni çıkmış psikopat biride olabilirdi acaba o zamanda çek arabanı diyecekmiydi acaba????
uykuma dua etsinleeerr sadece o kadr diyorum... suçlu olmasa bugün aracını neden ortalıkta bulundurmuyor?

cinsiyeti ne olursa olsun önce üslubunu adam akıllı kullanması gerekirdi. ben olsaydım sizin yerinizde tartışırdım açıkcası konuştuğu üslüp açısından
keşke lastikleri erkenden fark edip gerekli şikayetlerde bulunsaydınız.
öcünü almak lazım ama :D
alacağım... saat bu saat oldu hala bekliyorum... bugün gelmezse yarın, yarın gelmese elbet bi gün... bi de arkasında act sticker vardı.. gerçekten üelerden biriyse acıyacağım sonradan yaptığım için ama aracı 2.el fln aldıysa üzerinde de kalmış olabilir sticker...

gecmış olsun bızım burdada metal subab kapagı dayandıramıyordum plastık aldım en sonunda ındırıyolardı veletler sımdı kamera oldu ben kontrol edıyorum kamrayla sıteyı allah sukur sımdılık bırsey yok bazen katıl olmamak elde degıl

arkadaslar kusura bakmayın da bu hemen kavga ederdım,geregını yapardım dıyen arkadaslar ya hıc kavga etmemıs,sağlam bir dayak yememıs ya da cok vaktı ve cevresı var,ya da hayatı fazla hafife alıyorlar, bası belaya da gırse umursamayacaklar, öyle herşey için kavga edilmez,psikopatın birine denk gelip yok yere sıkıntı yasarsınız üklede herkes zıvanadan cıkmıs ,bir cinnet moduna girmiş,kimin ne olduğu belli değil o yüzden herkesle cok önemli olmadıkca mantıklı ,sakin konusulmalı he ben korkak mıyım hayır son 10 senede yedi yerimden bıcaklandım,bir iki silahlı durumum oldu ki namlunun yüzü çok soğuktur,burnum kafa yeme sonucu kırıldı,kolum kırıldı,sol elim altı yerınden parçalı kırıldı,hala yamuktur bıraz, neden mı hep ofkeyle hareket etmekten aramızda yabancı yok o yuzden rahatca yazıyorum :D

arkadaslar kusura bakmayın da bu hemen kavga ederdım,geregını yapardım dıyen arkadaslar ya hıc kavga etmemıs,sağlam bir dayak yememıs ya da cok vaktı ve cevresı var,ya da hayatı fazla hafife alıyorlar, bası belaya da gırse umursamayacaklar, öyle herşey için kavga edilmez,psikopatın birine denk gelip yok yere sıkıntı yasarsınız üklede herkes zıvanadan cıkmıs ,bir cinnet moduna girmiş,kimin ne olduğu belli değil o yüzden herkesle cok önemli olmadıkca mantıklı ,sakin konusulmalı he ben korkak mıyım hayır son 10 senede yedi yerimden bıcaklandım,bir iki silahlı durumum oldu ki namlunun yüzü çok soğuktur,burnum kafa yeme sonucu kırıldı,kolum kırıldı,sol elim altı yerınden parçalı kırıldı,hala yamuktur bıraz, neden mı hep ofkeyle hareket etmekten aramızda yabancı yok o yuzden rahatca yazıyorum :D

aynen sana katılıyorum mıllet gercekten zıvanadan cıkmıs durumda sen o anda yıgıtlık gosterırısın kafa goz gırmek ıcın ama adamın yanında bı bıcak bı sılah vardır cıkarıp sokar ayagına sıkar ondan sonra tum olan sana olur zaten ulkemızde ceza sıstemı dıye bısey yok adam ıcerde yatmaz bıle yada paraya cevrılır cezası sen omrun boyunca cekersın acısını...
abı senınde kırılmayan yerın kalmamıss bu kadar fevrı olma helekı evlıysen colugunu cocugunu dusun evını dusun ypma lutfen...

Geri