Lastiklerinizin ömrüne nedir?

bide kış sonu gibi yeni lastik almayı planlıyorum, tercihim ne olmalı?

michelin energy saver yakıt tasarrufu için çok iyi bence. onun ardından continental ve fulda geliyo. bunlarda çok övülen lastikler. özellikle continental'ın frenajı çok iyi. diğer lastiklere fark atıyo. ben bridgestone kullanıyorum. potenza g3 serisi. çok süper lastik ama kauçuğu çok yumuşak sanırım. anormal kullanmadığım halde çok çabuk yıprandı malesef:(

michelin energy saver yakıt tasarrufu için çok iyi bence. onun ardından continental ve fulda geliyo. bunlarda çok övülen lastikler. özellikle continental'ın frenajı çok iyi. diğer lastiklere fark atıyo. ben bridgestone kullanıyorum. potenza g3 serisi. çok süper lastik ama kauçuğu çok yumuşak sanırım. anormal kullanmadığım halde çok çabuk yıprandı malesef:(
bende turanza kullanıyorum.ama dediğin lastiklei övenlerde var evet.lastik bu önemli kullanıcı tecrübesi önemli olduğu gibi iyi araştırmak lazım.azda değil fiyatı yaw.

bence pahalı falan değil.20-30 fazla ver en kral lastiği kullan.tabiki michelin

bence pahalı falan değil.20-30 fazla ver en kral lastiği kullan.tabiki michelin
bana göre micheline in krallığı tartışılır.yumuşak hamır kullandıkları için çabuk eskiyorlar.özelliklede asfalt dışınada çıkıyorsan çok daha çabuk eskiyo.formula 1 takip edenler bilir sert dedikleri seriler binek araçlar için olan hamurlardan üretiliyor onlar bile yarış bitmeden ufalanıyor.

Sanırım bu lastik ömrü konusuna son noktayı dedem ve onun 1998 model renault 19 u koyacak.. Çünkü arabanın üzerinde halen fabrika çıkışlı pirelli p2000 lastikleri var :D Gerçi araba henüz 13.000 kmde ama lastik artık at nalı kıvamına gelmiştir sanırım :D

:kop::kop::kop::kop:
Sanırım bu lastik ömrü konusuna son noktayı dedem ve onun 1998 model renault 19 u koyacak.. Çünkü arabanın üzerinde halen fabrika çıkışlı pirelli p2000 lastikleri var :D Gerçi araba henüz 13.000 kmde ama lastik artık at nalı kıvamına gelmiştir sanırım :D

Geri