Lavato ve lpg charger

vectra34

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
12 Şub 2009
Mesajlar
102
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
merhaba arkadaşlar bende vectra c var aracıma lavato marka lpg taktırdım.1.sorum lavato kullanan arkadaşlarım memnunlarmı? 2.si lpg taktırırken lpg charger diye bir şey taktırdım arabama.kullanan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim.
 
google da aratınca bu bilgiler çıkıyor;"LPG charge benzinli ve lpg li araçlar için üretilmiş, nanotube ile donatılmış, hava besleme sistemidir, Üstün performans sağlar, özellikle şehir içi kullanımlarda Yüzde 20 ye varan yakıt tasarrufu sağlar"; demekki hava girişini dengeleyerek performans artışı sağlayıp yakıtı düşürüyor; denemek lazım; eğer gerçekten tasarruf sağlıyorsa herkes taktırır bunu....
 
BENDE TAKTIRMAYI DÜSNÜYORUMARACIMA 2001 ASTRA COMFORT NE MARKA TAKTIRAYIM

BİDE LAVATO SANA KAÇ PARAYA MAL OLDU :d
 
Lavato ve lpg charger ikisi birlikte 1600 liraya mal oldu.lavato çok iyi marka diyorlar.taktirali 1 ay oldu bir sorun yok.opel vectra c için en iyisi o dediler.bu lpg chargeri taktirdiktan sonra zarari varmi bilmem ama araçta bariz bir performans artişi oldu.zarari yoksa tavsiye ederim.
 
astra sedan 1,6 115 hp araca lovato taktırdık.gayet iyi 220km/h gördü kuzen.ortala 7,5 lt/100 km tüketim var.
 
Lavatomu taktırdınız Lovatomu?
 
lavato -lovato yazım hatası neden bahsettiğimizi biliyo herkes...bende çok memnunum bende sakarya-düzce arası(meşhurdur yol) 230 km/h gördüm.insaallah böle gider.
 
lpg charger neye göre farketti. hiç ölçüm yaptın mı ?
 
Geri
Üst