Lavato ve lpg charger

lavato -lovato yazım hatası neden bahsettiğimizi biliyo herkes...bende çok memnunum bende sakarya-düzce arası(meşhurdur yol) 230 km/h gördüm.insaallah böle gider.
arkadasım asıl yazım hatası sen yapmıssın lovato orjinali istersen gir bak internette
 
arkadasım hatayı benim yaptığımı biliyorum.biz o konuyu kapatmıştık.saol yinede...
 
sayın vectra34
sizin ürünün pazarlayıcısı olduğunuza dair bi cümle kullanmadım. sade görüş belirttim.

sadece frenlerde sertleşme olacağını söyledim, frenlerin sertleşmesi tutmaması demek değilki fren yapmak için ekstra güç harcamanız demek.

isteyen taktırır isteyen taktırmaz taktırmayında demedim , neden bukadar tepki verdiniz anlamadım?

montajını biliyorum bende taktırmak için çok inceledim. restenaus diye bi parça var araçlarda fren sistemindeki havayı alıyor bu alet bu restenaus un hava vakum hortumuna bağlanıyor ve burdan vakum sırasında hava çekiyor. ama bağlı olduğu hortumun çapı kadar.


otto kardeş kızmadım ben sen öle yazınca kendimi pazarlamacı gibi hissettim.neyse sen iyi niyetinden yazmışsın saol.bende bu konu ile alakalı daha yorum yapmıcam.herkese teşekkürler...
 
burda birbirimizle iletişim kurarken yazıları kullanıyoruz, yazı yazarken bu duygularmız okuyucunun yorumladığına göre oluyşuyor, biz nasıl iyi niyetle, anlayışla yada sinirle yazarsak yazalım okuyan nasıl algılıyorsa o yazı normal olarak onun anladığı yönde biçimleniyo. onun için yanlış anlaşılmalara sebep olması gayet normal.

bende sizin yazdıklarınızı yanlış yorumlamış olabilirim, anlayışınıdan dolayı teşekkür ederim.
 
Geri
Üst