Le-Corsa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Araçda resimler de çok güzel, güla güle kullan, kazasız belasız

sağolun arkadaşlar beyendiğiniz için evet aracın marşpiyelleri orjinal değil ancak arabanın rengine değilde mat siyaha boyadığım için orjinal gibi duruyor ancak farkklı bi model arbanın genelinde siyah aksesuarlar hakim olduğu için onuda boyamadık ya zaten tüm sıyah parçaları boyatınca sanki arabanın ağırlığı kaçıyor ve şirket arabası gibi kalıyor gibime geldi ondan

Çok düzgün görünüyor Anıl Maşallah..Bu şekilde yapıcağın doğru modifiyelerin devamını dilerim..Şu tampon altı karlığına acil ihtiyacım var ama ben sağlam metalden bişi düşünüyorum..

Keyifli forumlar..

ya zaten buda sğlam öyle orjinal corsa larınki gibi yumuşacık değil emin ol
hem ben sana uğraamyı düşünüyorum şu egsoz işi için falan gökmen abinin orda gördüm senin arabayı da zaten hasta oldum

Mehmet Bence Orjinalini Takabilirsin.puntoylada İyi saglamlasştırdınmı Elastik yapısı Sayesinde Her Türlü ÇArpmadan Sürtmeden Sorunsuzca kurtulur o parça Bence.

Arkadaşım araban gerçekten çok güzel olmuş her baktığımda daha çok beğeniyorum. Senden arabanın detay fotoğraflarını istesem çok mu şey istemiş olurum bide fazla karatmazsan çok sevinirin. Bende de aynı renk var ve örnek arıyorum kendime özellikle marşpiyer konusunda. Piyasada güzel yok irmcsherde gereğinden fazla para aynı şekilde orjinalini taktırmakta çok aliyetli oluyor. Ayıptır sorması sen kaça yaptırdın bide markası nedir. Çok güzel görünüyor.

Ahmet Altınçubuk

Tamam ben daha detaylı fotoğraflar çekip koyucam en kısa sürede zaten yeni iç kısım orta konsolda karbon görünümlü yeni parçalarda geldi onlarıda çekicektim zaten hepsini çeker koyarım ama benim arabam şimşek gri seninki metalik sanırsam!

Evet benim ki gümüş gri diye geçiyor ama sonuçta gri, yakın yani. Merakla bekliyorum ye fotoğrafları ama fotoğrafları çok gölgelendirmeden.

Ahmet Altınçubuk

sis farı ve kapı cıtaları iptali cok daha yakısıklı yapacaktır aracı.iç konolda carbon gwrcekten cok güzel olmuş güle güle kullanın maşallah

Geri