Le-Corsa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla kardeş yalan yok araba süper olmuş. Sis farı ön yüzüne değişik bir hava katar. Kapı çıtaları siyahken marşpiyerinle bir bütünlük katmış bence ama tabii zevk meselesi. Denk düşürürsen birde mercekli far takarsın daha bir güzel olur.

Ahmet Altınçubuk

Valla kardeş yalan yok araba süper olmuş. Sis farı ön yüzüne değişik bir hava katar. Kapı çıtaları siyahken marşpiyerinle bir bütünlük katmış bence ama tabii zevk meselesi. Denk düşürürsen birde mercekli far takarsın daha bir güzel olur.

Ahmet Altınçubuk

Sağol ahmet beyendiğin için bende zaten çıtaları ondan boyatmıyorum eğer boyatsam siyah olan jant ortada jkalacak daha bi sürü siyah olan aksesuar mevcut işte bi boyatmaya başladınmı tek tek iptal etmek zorundasın.Valla şu cosmoların mercekli farından bulusam alıcam onun içini açıp siyah yapmak amacım ama normal angel hayatta alamam çünkü alan bin pişman yok su alıyo yok göstermiyo onun derdiyle uğraşmak zor okadar para verdikten sonra....

guzel olmus kazasız belasız bın

Anıl arkadaşım avatarda çok belli olmuyor ama benim aracımda aynı model dolayısıyla bu başarılı uygulamanın özellikle öntampon altı etekler ve marşpiyeller kısmını bende yaptırmak istiyorum. İstanbulda nerde yaptırdığını öğrensek orada bize kim yardımcı olur acaba, nasıl ulaşabiliriz, yardımcı olabilirmisin, bir de iç kısımda ısrarla soracağım radyo teybin bulunduğu kısmı nasıl yaptın sanki ırmscher falan gibi olmuş özel bir yerde yapılmış gibi maşallah demek istiyorum, kazasız belasız inşallah:) bide bahsettiğim uygulamalarla ilgili maliyet projeksiyonu nedir? Sevgi ve saygılar

Ya valla işin açığı aslında ilk başta ucuz yollu ama farklı birşey ortaya nasıl çıkarta bilirim diye düşündüğüm vakit baya araştırma yaptım bu tarz uygulamaların özelliklede ingilterede yapıldığını görüp ordan esinlendim marlpiyerlerleri maslak tuning garage dan almıştım 1 yıl oldu ismi yanlış değilse aklımda tabi 2 marşpiyer boyasız halde 130 a gelmişti bana zaten.Ön tampon altı da seat leon cupra 2003-04 arası modelin servisinden 70 ytl gibi bir fiyata sıfır olarak aldım30 ytl yede taktırdım yani taoplasan hepsi 220 ytl falan tutmuştur iç kısımı da izmirde MEG kaplama diye biyer var oradan yaptırdım gerekirse o konu da da yardımcı olurum

Anıl kardeş çok teşekkür ederim, sağolasın inşallah en yakın zamanda bir takım değişiklikleri yapmak bana da nasip olur, hemen bahsettiğin yerleri araştırmaya başlıyorum sağolasın gerçekten paylaşım budur...:)

Geri