- Konuyu Başlatan
Abi mobilden açamadım dosyayı pc den bakacam
Sony Z5 ile gönderildi
Sony Z5 ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi açılmıyor devre.kağıt kalemle çizip de fotosunu atabilirsin mobilde daha rahat olurArkadaşlar geri vites ışıklarına led ampul taktım süper oldu da canbus destekli değil canbus destekliler çok pahalı.üstelik photon marka pahalı park ampullerinin bile arada sıra da hata yaktırdığına şahit oldum o da var.
Şimdi arıza lambası yanmasın diye küçük gösterge ampullerinden birer tane paralel olarak bu ledlere bağlasam ve izole etsem( kısa devreyi engellemek için)arka farın soketinin yanına yanmaz diye düşünüyorum sizce işe yararmı?
veya bunun haricinde canbus ı nasıl aldatabiliriz (aynı zamanda ledler patlarsa aracın yine uyarmasını istiyorum tabi)yukardaki uygulamak istediğim yöntemde bu mümkün olmayacak o yüzden daha orjinal bir fikir verecek olan varmı
Sana %100 hatazız Led patladıgında uyarı gelecek tek ampülün bile ücte biri fiyatına hazırlanacak ucuz bir devre..
Bu devreye bildiğin (bagaja kullandıgın) serit led bile kullanabilirsin..
Pointteki cizim hatalarım varsa affola..
Ekli dosyayı görüntüle 19619
abi açılmıyor devre.kağıt kalemle çizip de fotosunu atabilirsin mobilde daha rahat olur
SM-C101 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her led icin gerekiyor..Devre yi gostersen malzemeleri verir ki zaten elemanları resimleri ile attim..Bir sey yok zaten bir osilator entegresi bir transistor bir kac direnc ve condansator ve bu devreyi hazır kutular var yine eiectronic malzemecide var, onların içine koyabilirsin..Bir de her led ampul için bir devre mi gerekiyor ve paralel mi bağlamalıyım devreyi led ampul e
Sony Z5 ile gönderildi