- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ttt35 link' Alıntı:Walla murat biz tek ampülle iadere ediyoruz bunada şükür diyoruz yokki senin gibi çift geri lambalı aracımızkıymetini bil
evgin link' Alıntı:Arkadaşlar, malum forumumuz bikgi paylaşım platformu. Konu LED olunca uzun zamandır yapmak istediğim full LED uygulaması ile ilgili sorum olacak.
Tavan lambaları (ön ve arka)
Torpido aydınlatması
Plaka aydınlatması
İçin canbus uyumlu led tip ve soketlerini öğrenebilir miyim?
Ayrıca stoplarda ve sinyallerde bu geri vites lambası gibi arıza ışığı yakmayan LED mevcut mudur?
Stop Sinyal ve plaka aydınlatmasında arıza ışığı yakmayan led yok bildiğim kadarıyla.Direnç bağlarsanız yakmazevgin link' Alıntı:Arkadaşlar, malum forumumuz bikgi paylaşım platformu. Konu LED olunca uzun zamandır yapmak istediğim full LED uygulaması ile ilgili sorum olacak.
Tavan lambaları (ön ve arka)
Torpido aydınlatması
Plaka aydınlatması
İçin canbus uyumlu led tip ve soketlerini öğrenebilir miyim?
Ayrıca stoplarda ve sinyallerde bu geri vites lambası gibi arıza ışığı yakmayan LED mevcut mudur?
ttt35 link' Alıntı:Stop Sinyal ve plaka aydınlatmasında arıza ışığı yakmayan led yok bildiğim kadarıyla.Direnç bağlarsanız yakmaz
http://www.aliexpress.com/snapshot/272987465.html bu dirençler işinizi görür . Kablolama hakkında bir fikrim yokevgin link' Alıntı:Teknik bilgim yetersiz olduğu için soruyorum, kaç ohm direnç takmak gerekir ve bunun için kablo kesmeden yapılabilecek bir uygulama var mıdır?
Osman hangi gündüz fari anlamadimki.sanalbiri link' Alıntı:Astraların geri vites lambasının aydınlatması az.Bu ürün görüldüğü üzere parlak ışık veriyor ve bir de benim dayanamadığım şekliyle LED dancee Bu benim olmalı! Bülentcim hayırlı olsun.Gündüz fotoğrafını da senden bekliyoruz.Eğer o fotoğrafı koymazsan arıza ışığı yanar.Omadı ampülün patlar haberin olsun. 011zaa Tevfik bu lamba araca çok yakışmış. greatt Paylaşımın için de thnxx
Tevfik ampul bugun elime gecti daha takmadim tekrar tesekkurler.ttt35 link' Alıntı:http://www.aliexpress.com/snapshot/272987465.html bu dirençler işinizi görür . Kablolama hakkında bir fikrim yok
Gündüz farı demedim ki.şu aldığın geri vites lambasını dedim.Fotoğrafını gece ve gündüz çekimleriyle bekliyorum.Galiba alacaz biz de.BÖLENT link' Alıntı:Osman hangi gündüz fari anlamadimki.
Benim araba cosmo zaten 011zaaTevfik ampul bugun elime gecti daha takmadim tekrar tesekkurler.