Ynt: Led gündüz farı kapatma
Konu dışı ama aracınızın MAŞALLAH'ı varmış Allah kaza bela vermesin.
BÜLENT link' Alıntı:
Konu dışı ama aracınızın MAŞALLAH'ı varmış Allah kaza bela vermesin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BÜLENT link' Alıntı:
Çok tesekkurler. Cumlemize allah kaza bela vermesin.mucahitduran link' Alıntı:Konu dışı ama aracınızın MAŞALLAH'ı varmış Allah kaza bela vermesin.
Senin araba sıkıntılı bülent abi bizimkilerde öyle şeyler yok yukarı aşağı kendi kafasına göre giden farlar ne öyle bırak bizimki kapanmasın 005hihihBÖLENT link' Alıntı:
Benim araba özel üretimmi acaba. 011zaaUnStabLe link' Alıntı:Senin araba sıkıntılı bülent abi bizimkilerde öyle şeyler yok yukarı aşağı kendi kafasına göre giden farlar ne öyle bırak bizimki kapanmasın 005hihih
Vay arkadas demekki tek benim araba boyle.albertxx link' Alıntı:Bülent abi aynısını yaptığımda gündüzler açık kalıyor otomatik kapanıyor gündüzler açık Komplede motor çalışırken kapanmıyor gizli işimiz olsa bittik
İşte şEKİL A-1 abi arkadaşın aracında olan aynısı benim araçtada olduğuna göre benim arabanın da özel üretim olduğunu ele alırsak şayet senn araba sıkıntılı abi alırken karışmış hadi iyi günler byee steeringwheel 005hihihalbertxx link' Alıntı:Bülent abi aynısını yaptığımda gündüzler açık kalıyor otomatik kapanıyor gündüzler açık Komplede motor çalışırken kapanmıyor gizli işimiz olsa bittik
Farların anahtarını bir kademe çevirn parkları manuel açtıntan sonra sisleri yakın işte bu kadar steeringwheelNumberZOne link' Alıntı:Benim araçta da kapanıyor. Ben ayrıca bir durumu merak ediyorum; bazen trafikte kısa ve uzun far yakmadan sadece sisler ile gündüz ledlerini yakanları görüyorum, benim araçta olmuyor?