Ynt: Led gündüz farı kapatma
Benim farlarda bülent abinin ki gibi kapanıyor
Benim farlarda bülent abinin ki gibi kapanıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi senin ayna alti led yetiyor zaten gunduz ledi yada kisa huzmeli fara ihtiyacin yok :-DBÜLENT link' Alıntı:
Hahaa bak buda iyi. Ama onu acmak icin kapiyi acmam lazim.guzel gorunuyor ama biraz daha kisik yansa daha iyi olurdu bence. Kimisi oraya 2 led taktiriyo aydinlatmayi sen düşün o zaman.Aydn link' Alıntı:Abi senin ayna alti led yetiyor zaten gunduz ledi yada kisa huzmeli fara ihtiyacin yok :-D
bence böyle gayet güzel abi hiç bozma derimBÜLENT link' Alıntı:Hahaa bak buda iyi. Ama onu acmak icin kapiyi acmam lazim.guzel gorunuyor ama biraz daha kisik yansa daha iyi olurdu bence. Kimisi oraya 2 led taktiriyo aydinlatmayi sen düşün o zaman.
Acaba siyah boyayla mercegi boyasammi daha az yanar aklimdan gecmedi degil.
Abi siyah boya yerine film çekebilirsin merceğe en düşük numaradan. Yoksa ayna altı led değilde ayna altı xenon efekti oluyor karanlıkta.BÜLENT link' Alıntı:Hahaa bak buda iyi. Ama onu acmak icin kapiyi acmam lazim.guzel gorunuyor ama biraz daha kisik yansa daha iyi olurdu bence. Kimisi oraya 2 led taktiriyo aydinlatmayi sen düşün o zaman.
Acaba siyah boyayla mercegi boyasammi daha az yanar aklimdan gecmedi degil.
NumberZOne link' Alıntı:Benim araçta da kapanıyor. Ben ayrıca bir durumu merak ediyorum; bazen trafikte kısa ve uzun far yakmadan sadece sisler ile gündüz ledlerini yakanları görüyorum, benim araçta olmuyor?
Edit/Not: Farlar yanarken gündüz ledleri bir kademe kısık yanıyor, sadece ledler yanarken hemen hemen 2 kat güçlü yanıyorlar.