Led Gündüz farları için eski ampulle dekoder yapımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan madmax50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Led Gündüz farları için eski ampulle dekoder yapımı

Sanki kutusu daha farkliydi ama buda olabilir tabi. Pejonun plakalik lambalarinin kapagini acip takmak tam bir iskence yoksa cikarip bakardim :). Verdiginiz linke tikliyorum yanliz urun cikmiyor.

Evet o ürün...

REC link' Alıntı:

Tamamdir dostum tesekkurler simdi aliyorum. Birde kusura bakma son sorum olucak bu dekoderi bu adresten alip kendim takabilirmiyim montaji kolaymidir. Yoksa bir yerde taktirmak daha mi iyi olur.

6000k daha iyidir.
Hatta o link yanlis bence bu ampulun 7000 K. olani yok bildigim kadariyla.

Tesekkurler bilgi icin :)

Arkadaşlar Bu Gündüz Farına Led Takıyoruz Ya O zamanla farın içini karartıyomuş bunun nedeni ne olabilir acaba

mrt54 link' Alıntı:
Arkadaşlar Bu Gündüz Farına Led Takıyoruz Ya O zamanla farın içini karartıyomuş bunun nedeni ne olabilir acaba
Tamamen şehir efsanesi. Far sarartma olayı yüksek sıcaklıktan dolayı olur. Xenon ampuller yapar ama ledler neredeyse hiç ısınmaz eski ampullerden çok daha sağlıklıdır.

madmax50 link' Alıntı:
Tamamen şehir efsanesi. Far sarartma olayı yüksek sıcaklıktan dolayı olur. Xenon ampuller yapar ama ledler neredeyse hiç ısınmaz eski ampullerden çok daha sağlıklıdır.

Mustafa tesekkurler bir muammaya aciklik getirdin,bu arada senin verdigin linkdeki gunduz fari ampullerinden iki takim siparis ettim sagolasin

Geri