savaş abi dirençlerde + veya - die bi ayrım yok. diyotlarda gri şerit olan kısım - dir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mustafa kolayı var ledlerin birkısmı dursun belirlediğin kısmını diğerlerini değiştir çift renk olur.Ben öyle yaptım...
Sağol Mustafa. Gelelim ikinci öğrenmek istediğim konuya. Arabanın (A kasa) stopları depo marka. Aydınlatmasını beğenmiyorum. Geri vites, sinyaller sanki iyi ışıtmıyor, özellikle de parklar, gündüz yanıp yanmadığı belli bile değil. Bunların ampul yuvaları da iyi değil. Devamlı gevşiyor. Bunların ampullerini iptal edip içlerini ledli yapmak istiyorum. Sinyal, geri vites, parklarda kaçar tane led ve kaçar ohmluk direnç kullanmalıyım.savaş abi dirençlerde + veya - die bi ayrım yok. diyotlarda gri şerit olan kısım - dir
Sağol Mustafa. Gelelim ikinci öğrenmek istediğim konuya. Arabanın (A kasa) stopları depo marka. Aydınlatmasını beğenmiyorum. Geri vites, sinyaller sanki iyi ışıtmıyor, özellikle de parklar, gündüz yanıp yanmadığı belli bile değil. Bunların ampul yuvaları da iyi değil. Devamlı gevşiyor. Bunların ampullerini iptal edip içlerini ledli yapmak istiyorum. Sinyal, geri vites, parklarda kaçar tane led ve kaçar ohmluk direnç kullanmalıyım.
Sağol Mustafa.paralel bağladığnda ledlerin parlaklığı aynı olur abi. parlaklığı direnç değerini büyüterek azaltabilirsin. ayrıca led sayısını değiştirerekte ayarlayabilirsin...