Ynt: LED Stop ve Angel Eye Ön Farlar
mercek takmadan sadece kare angelleri monte edebilirmiyiz acaba??
mercek takmadan sadece kare angelleri monte edebilirmiyiz acaba??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
farukozkaplan link' Alıntı:mercek takmadan sadece kare angelleri monte edebilirmiyiz acaba??
junyan angel farlar çin malı mı tam olarak bilmiyorum ama astra g için olanlarda far ayarı vardımadmax50 link' Alıntı:Bir konuyu hatırlatmak isterim Çin farlarında far yükseklik ayarı olmaz.
ozankaya link' Alıntı:bende led stop alabilirim konuyu takipteyim ama daha detaylı fotoraflarını görebilirsek sevinirim.
Ben corsa d aracımda junyan far kullandım. Du deneyimden sonra oem dışı yada cin malı mercekli far kullanmam. Anca işinin ehli bir usta custom bişey yaparsa oda max maliyet 700 800tlyi geçmicek sekilde.
Elektrikli yükseklik ayarından bahsediyorum. Junyanlarda da yok. Aracın farındaki sökülüp takılıyor. Bu tür farların hiçbirine motor koymuyorlar.farukozkaplan link' Alıntı:junyan angel farlar çin malı mı tam olarak bilmiyorum ama astra g için olanlarda far ayarı vardı
mrt54 link' Alıntı:Ozan Bende de Corsa D var makyajlı kasa bir ara aklımdan geçti junyan sonar felan ama cesaret edemedim ne gibi sorunlar yaşadın ?
evet bende ondan bahsediyorum sag-sol far ayarı degil, elektrik motorlu yukseklik ayarı takılabiliyordu, eski farlar duruyordu bi ara foto ekleri istersenizmadmax50 link' Alıntı:Elektrikli yükseklik ayarından bahsediyorum. Junyanlarda da yok. Aracın farındaki sökülüp takılıyor. Bu tür farların hiçbirine motor koymuyorlar.