Ledli neon uygulaması sizce yakışırmı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MERKEZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sizce yakışırmı ?

• Yakışır.

Oy: 7 31.8%
  • Yakışmaz. (eskide kaldı o olaylar.)

Oy: 15 68.2%

• Kullanılan toplam oy
    22
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaysız araçlara yakışmıyor bence..

Yay takılmış araçlara daha çok yakışıyor. :)

Bi ara millet şahinlerin altına florasan lamba takıp apaçi gibi geziyorlardı modası geçti galiba bu tür şeylerin :)

kıro olsan yine iyi magandanın önde gideni diyorum ben neon led stripe vs vs kullanan gördüğüm her araca isterse fast&furious tan fırlamış araba olsun onlarda maganda.

valla ben katılmıyorum şu an benim aracımda yok ama katılmıyorum madem kıro neden yurtdışında tüm arabalarda bunlar var ? ayrıca şahinin altına takarsan tabi kro olur adamda modifiye yok ışık takmış içine dışına kro derler ozaman tabii ama diğerlerine bişey diyemem zevk meselesi ama kroluk olduğunu düşünmüyorum magandalıkla hiç alakası yok zaten maganda ne demek biliyorsundur sanırıım

valla ben katılmıyorum şu an benim aracımda yok ama katılmıyorum madem kıro neden yurtdışında tüm arabalarda bunlar var ? ayrıca şahinin altına takarsan tabi kro olur adamda modifiye yok ışık takmış içine dışına kro derler ozaman tabii ama diğerlerine bişey diyemem zevk meselesi ama kroluk olduğunu düşünmüyorum

yurtdışında hangi arabada var?
bi dönem modaydı o da filmlerde kullanılan araçlarda. ve şu krom jantlı escaladelerinde falan kullanırdı zenci görgüsüz rapçiler. ben hiç profosyonel araçlarda bu tarz şeyler görmedim. şahini bırak ferrariye de taksa kıro olur imprezaya evoyada. sonuçta şahsi fikir soruluyor ben gördüğüm zaman ne kadar zevksiz diyorum bu tip şeylere. ha sahibi bayıla bayıla biner o da kendi zevki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri