fast and furius izledin mi? ordaki tüm serideki araçlar normal sokak arabaları neyse ama zevksiz ayrı maganda ayrı zenk kişiseldir ama magandalık farklı bir kavram
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fast and furius izledin mi? ordaki tüm serideki araçlar normal sokak arabaları neyse ama zevksiz ayrı maganda ayrı zenk kişiseldir ama magandalık farklı bir kavram
izledim ama o araçların filmde görsellik ve sponsorun ürünü tanıtılsın diye bu tarz ekipmanlarla donatıldığını gözardı etme ben merakım ve mesleğim gereği yurtiçi yurtdışı tüm sektörü ve araçları olduğu kadar takip ediyorum. şu an bu donanımlara sahip kullanılan araç sayısı bir elin parmağını geçmez.
ha zevksizlikten çok daha öte tamamen magandalık bana göre. sadece dikkat çekilmek için yapılan sağda solda görünce biçok arkadaşım ve benim küfür edip dalga geçtiğimiz bir uygulama. için rahat edicekse bunuda söyleyim 2001 senesinde büyük bi hevesle m3üne yeşil neon uygulatan yakın bir arkadaşımla o kadar çok dalga geçtikki ertesi gün hevesi kırıldı söktü pişman mıyım hiç değilim. çocuğun geçmişte utanıcak bi kariyeri olmamış oldu böylece
ya herneyse ben şimdi sana burda oturup tek tek adres yazarak internette neonlu bi alay yabancı modlu araç gösteririm ondan sonra 2 elin parmağını geçer mi geçmezmi sen karar verirsin kim ne derse desin modifiyede mi magandalık yani oda görsellik için değil mi sonuçta modifiye kendinle beraber başkalarının dikkatini çeksin diyede yapılır modifiye bi zevktir ben önümden modu sağlam araba geçtiğinde oturup izlerim zevk alırım bundan istanbulda gece çıkar balkona oturur bağdat caddesini izlerim çünkü zevk verir.
Ayrıca sponsorun neonu tanıtılsın diye mi tüm amerikaya dağıtıyor bizzat yaşayan arkadaşlarım var adam hastası gidiyo nerde yarış var oturup izliyor bu konuda yanlışsın kusura bakma eğer diyorsan ki modifiye de magandalık ozaman tamam genel konu der geçerim ama her araç için neon yakışır demiyorum neyse konuyu uzatmaya gerek yok çünkü bu konu arkadaşa fikir vermek için o yüzden ben sana saatlerce bunun magandalık olmadığını anlatırım sen bana magandalık olduğunu anlatırsın
ben savunmaya geçtim çünkü takan herkese maganda dedin magandalık çok çok ayrı bir kavram ve ben hala bu kelimenin yersiz olduğunu düşünüyorum
bence hiçde yersiz değil
bir audide asla göremeyeceğiniz ekipmanlar reklamını hatırlarmısın. onun gibi bişey.
Neonun ne krolukla,magandalıkla ne alakası var bende anlamış değilim.. Araç sahibi beğenir,takar. Kimse gidipte ona kro,maganda falan diyemez..
Örnekler çoğaltılabilir.
Neonun ne krolukla,magandalıkla ne alakası var bende anlamış değilim.. Araç sahibi beğenir,takar. Kimse gidipte ona kro,maganda falan diyemez..
bence daha çoğaltma o örnekleri hepsi birbirinden mide bulandırıcı.
magandalıkta sınır tanımamışlar.
ha hoşunuza gidiyosa da benim hoşuma gitmiyo
koyduğunuz resimlerdeki araçlar da güzelim standart alman araçları genellikle ama çin malı uzaktan kumandalı arabalar gibi olmuşlar.