Logusuz Modifiye Panjur Yapma

Selam Arkadaslar Işlem Tamamdir Malzemeleri Saglam Yaziyim
3 Dene Hava Filitre Saci Icinin Ayni Olsunki Sekil Bozuklugu Olmasin Bunlari Aciyosunuz Bir Sobaciya Gidiyosunuz Onlarda Elektrikli Punta Var Onla Birlestiriyor.sonra Bunlarin Sagindan Solundan Kirparlar.sonra Panjuru Sok Citasi Kalsin Ustune Denk Getir Kes Fazlaligi.sonra Silikonla Seffaf Olan Makina Ile Isinan Silikon Ile.kaput Vs Engel Degil Buna .sonra Sprey Boya Ile Boya Bu Kadar...kolay Gelsin Hayirli Olsun

Çok basarılı olmus ama su mustang ısaretı galıba her neyse at ıste onu soksen daha guzel olabılır :D sokmem dıosan opel ısaretını nıe cıkardın :D

hatazu5.jpg

eline sağlık güzel olmuş:good:
panjur hazırlanırken 1.resimdeki yerler kesilmeli...
2. resimde işaretli yer neyle dolduruldu acaba ?

selam usta onları kesmedım cınku ordan destek bıdası attım saca sonra yapıstırdım.bosluguda cıft karısımlı macun ıle doldurdum boyadım

valla bnde hafta sonu falan yapacamda :) bu tellerden bulmamm zor bn şu nalburlarda satılan tellerden alıp yaparım :S

panjur güzel olmuş ama kusura bakma mustang logosu hiç güzel olmamış şahinlere benzemiş, opel logosu olsa güzel olurdu

tel olayı kolay daha önce dediğim gibi kamyon hava filtrelerinin dış kısımlarını kullanabilirsiniz! arkadaşta öyle yapmış herhalde.

MERİFAST izmit sanayisinin karşısındaa tarcanlar tuning var..ver 50 ytl adam gibi yapsınlar..ben oraya yaptırdım çok memnunum..:good:

harbı su atı kaldırsan sade bır sekıldede dahada guzel olurdu, para verıp yaptırmakla kendı emıgınle yaptıgın malıyetı bıraz yuksekte olsa daha guzeldır ınsanın gozunde , sonucta zevk meselesı kendın yapman bıle bır zevktır

evet arkadaslar kaldırıp bu halı son dur

son hal

Ekli dosyalar

• opel pan jur.webp
    opel pan jur.webp
    14.9 KB · Görüntüleme: 26
mustang logosunu söktüğün iyi olmuş :)

Geri