LPG beyni ile Laptop Bağlantısı Yapmak

ugurbaysal´isimli üyeden Alıntı
Dostum, senin için bir araştırma yaptım ve LOVATO ile ilgili bi kaç yazılım buldum. Umarım işini görür. Lakin bağlantı için bi doküman bulamadım. Biraz incelemen gerekiyor artık. Ben pek bişi anlamadım ama sen bi mühendissin madem bazı şeyleri kendin tamamlayabilirsin eminim.
Sana bol şanslar, seni desteklediğimi bilmeni isterim... :good:

LOV-ECO (exe)
LOV-ECO (zip)
LOV-ECO Pro (zip)
LOV-ECO 4EU (rar)
LOVATO FAST (zip)

(Not: Ayrıca başka markalar için de yazılım isteyen arkadaş olursa yardımcı olmaya çalışırım.)

Arkadaşım tekrar sağol, Fast Lovato ve Lovato Pro aradıklarımdı. Kurdum baktım ikisinin de kullanıldığını biliyorum. Laptopumda seri port da var. Bağlantı kısmını da hallettikten sonra yapabilirim. Tabi direkt oynama yapmayacağım. İyice irdeleyeceğim.

demişsiniz ekogaz ya da ultra gaz var mı? bulunduğum yerde yazılım yükleyebilecek kimse yok ne de usta.. artık kendimz yapıvaz. kabloları temin etmek kolay önemli olan program.saygılar

rica

soğuk motorda Benzinden LPG'ye geçişte ısıyı düşürürseniz piston tepesini delebilirsiniz,
Enjektör sürelerini doğru ayarlamazsanız Araçta Silkeleme, tekleme, sabahları geç çalışma gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz
Yakıtı çok verirseniz Katalitik konvertörünüzü fazla ısıtıp bozabilirsiniz.
Yakıtı çok az verirseniz Pistonları çizebilirsiniz, subapları yakabilirsiniz.

İyi günler, kalın sağlıcakla...
Arkadaşlarım kardeşlerim,bu tip şeylerle uğraşmanız inanın çok güzel ve sevindirici.Ama bilinçli yaparsanız herkez faydalanır.Bu tip uygulamalar için firmalar önce eğitimciler eşliğinde kullanım kurslarına alıyorlar ve ücretsiz ve otel yemek yol onlardan.Oluşabilecek her yanlışın giderilmeside anlatılıyor.Sonuçta malını acenteler aracılığıyla satıyor.Bu yazılımlarda çıkan veya çıkmış yazılım hatalarını sürekli güncelliyorlar.Genelliklede eski yazılımlar internete atılıyor.Sonra bu yazılımların çalıştığı cihazlar laptoptan biraz farklı ve işlevsel.Onun için dikkatli olun ve bu tip yazılılımları kullanırken arabanızın içinde bulunan yazılımada müdahele ettiğinizi göz önüne alın.Bu tip sistem için kaç tane araba gümletildiğini bir bilseniz.!!!
Onun için aman dikkat.

kendi aracımda kalibrasyon ayarlamalarımı (tartarini) yapıyorum çok zor değil

www.mscsi.net

kablo temini buradan yaılabilir sanırım.
hem teknik destek de veriliyor.

zavoli lpg program kablosu bağlantı şeması gerek.

yardımcı olabilrmisiniz.

bulunduğum yerde zavoli yok en yakın 150 km.

burada yapık kendim ayarlamak istiyorum.

saygılarımla.

lpg nının kitabı yazılması gerek her araca göre özel . be kendım kurcaladım en sonunda solugu kayseride aldım.....

Gerekli olan fişi uygun bir interface ve yazılım olduğuna göre Çinlilerde çözüm vardır..
Nasıl Op-Comu 40-50 Tl ye alabilyorsak o da alınabilir...

GOOGLE da ya da ebay de 'LPG tuning interface' yazarsanız her LPG otogaz sistemine uygun fişi olan bir sürü seçenek çıkar..

Son düzenleme:
Butun kitlerin kablosu satılıyor tek tek ya da coklu kabloyla var ben atikerinkini aldım kullanıyorum

HTC Desire X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri