Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
99 astra 1.6 gl
zavoli marka sıralı sistem
28000km dir kullanıyorum tek sorun 10000km bir bakıma gidiyorum başka hiçbir sorunyok(arkadaşlarşunu unutmayın marka kadar montajda çok önemlidir heryerde lpg montajı yaptırmayın)
memnuniyet %100
arkadaşlar merhaba ben yeni opel astra 1,6 Stationwagon kasa araba aldım araba da tüp yok ama benzindede beni kurban kestirmez edecek))) yani çok yakıyo 450 felan şehir içi normalmidir ? bide bana sıralı taktıracam ama fazla bi bütcem yok bunun için o yüzden atiker taktırmak istiyorum tavsiye edermisinbiz bide sıralı taktırdığımda bu araba ne kadar yakar bilgisi olabn varsa lütfen ??? inş doğru yere yazmışımdır yeni üye oldumda buraya tşk
LPG de 20 krş u geçmeyeceğine bahse girerim.
Ben Sungurlar'a taktırdım. Sanayinin tam ortasında.
Büşra Turizmden İbrahim'in selamı var deyin, bende onun selamıyla gittim ve gayet memnunum.
Takarken sigara içmesinler tembih et.
Saygılar...
bugün 48ltlik depomu bitirdirm. neredeyse 1 ay gidiyor bana sabahları çalıştırdığımda motoru ısıtırım ve genellikle yola çıktığımda lpgye geçmiş olur. şuan 350km oldu. bunun 20km benzinde gidildi desek ki bazen annem ve kuzenim kullanıyor aracı ve onlar çalıştırıp yürüyorlar, kış aylarında 330km 48lt ile gayet iyi bir sonuç gibi ne dersiniz? tabi bunun yanında ne kadar kış oldu o da tatışılır ama gündüzleri 0 derecenin üstüne çıkmadığı günler oldu açıkçası...
100kmde 15ltye yakın tükemimin var şu soğuk havalarda. 29krş bence iyi ama tabi diğer arkadaslarında tüketim değerlerine bakmak lazım. bide not ben 2,02liradan değil 1,75liradan alıyorum gazı