LPG CORTLADI :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LPG CORTLADI :(

Özdemir abi ben ve birçok lpgyi taktırmayı düşünen kişi bu konudan gelecek haberi bekliyor.şu iş bir netleşsin artık

OGOKTAS link' Alıntı:
Bukadar zaman konuya yorum yazmaması ve 'cortladı' diye başlık kullanması bende inandırıcılığını yitirdi. Böyle bir sorun yaşasak hangimiz böyle bir başlık kullanırız

bravoo bravoo bravoo bravoo bravoo bravoo

Bence de bu konu farklı birşeyden kaynaklı, silelim gitsin konuyu araçlarımıza leke sürecek bir konu :D

Heralde arkadaş VW forumundan :) hatta Golf sahibiki çamuru attı ortadan kayboldu :)

yavuzozkan link' Alıntı:
Heralde arkadaş VW forumundan :) hatta Golf sahibiki çamuru attı ortadan kayboldu :)

Niyeee? Erişememiş mi Astra'ya :D :D Adam 70-80K para vermiş, 6 ay beklemiş, GOLF sahibi olmuş, ne diye onu satıp yarın sahip olabileceği Astra'ya çamur atsın. Ben de GOLF tutkunuyum, biz de yanlış olmaz, ya Toyota ya da Honda'cı çekik gözlülerinin işidir bu :D :D :D

ya Toyota ya da Honda'cı çekik gözlülerinin işidir bu Cheesy Cheesy Cheesy

:D :D :D :D

REC link' Alıntı:
Niyeee? Erişememiş mi Astra'ya :D :D Adam 70-80K para vermiş, 6 ay beklemiş, GOLF sahibi olmuş, ne diye onu satıp yarın sahip olabileceği Astra'ya çamur atsın. Ben de GOLF tutkunuyum, biz de yanlış olmaz, ya Toyota ya da Honda'cı çekik gözlülerinin işidir bu :D :D :D

Recai benim de iki aracım golf tü :) bu işte komplo var ondan dedim :) capon işi de olabilir elbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri