Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
slm sizi okuyorum şaşırıyorum 98 otamatik wectramvar sorunsuz atiker takdırdım fülüyorum sehir içi ayarda yapdırıyorum 245 km nin üstüne cıkmıyo nasıloloyoda sizin arabalar maşallah 400 km 350 km 300km yol yapıyo anlamıyorum öle hırslıda kullanmıyorum ustaya gidiyorum normaldiyo 300 üstünde yakıyo bilen usta varsa gösteriyim arkadaşlar şişili de oturuyorum gaza benzine para yetişmiyo
slm sizi okuyorum şaşırıyorum 98 otamatik wectramvar sorunsuz atiker takdırdım fülüyorum sehir içi ayarda yapdırıyorum 245 km nin üstüne cıkmıyo nasıloloyoda sizin arabalar maşallah 400 km 350 km 300km yol yapıyo anlamıyorum öle hırslıda kullanmıyorum ustaya gidiyorum normaldiyo 300 üstünde yakıyo bilen usta varsa gösteriyim arkadaşlar şişili de oturuyorum gaza benzine para yetişmiyo
Arkadaşlar merhaba benimde astarnın 10.000 bakımı geldi araç lpg li artık bir depo lpg ile (35lt) ş.içi anca 250-260 km yol gidiyo önceleri bu daha fazlaydı. Sanırım bakımları yapılınca düzelecektir. benim sizlere sormak istediğim bir ara bu buji konusu açılmıştı ve ngk nın lpg li araçları için olan bir bujisi öne çıkmıştı. Acaba bu bujiden mi taksak yoksa orjinal gm ye devam mı etsek tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.