lpg de arıza lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan koklu62
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

koklu62

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Temmuz 2007 de opel vectra 1,6 16 v. gl aracıma atiker sıralı sistem taktırdım. yaklaşık 3 aydır arız lambası yanmaya başladı. atikerciler oksijen sönsörü dediler.değiştirdik sırasıyla bujileri, termostat, buji kabloları değişti. ayrıca egsozt da değiti. egr valfi ve kelebek valfi temizlettik, ama hala arıza ışığı yanıyor. lpg de araç çekişten düşüyor. benzinde herhangi bir sorun yok. atikerciler ile tamirci arasında gidip geliyorum.nolur lütfen bana bir akıl verin yardım edin. Ben karabükteyim. lütfen bu durumda arabamı satışa da çıkaramıyorum. çoğunlıkla benzinde kullanıyorm. sevgilerle
teşekürler..........................................................................

kardes sen kıme taktırdın bende atıker taktırdım safranboluıda uludag gaz sendemı oraya taktırdın

tabi bide kendını once üye arsıvınde tanıt sonra imza alanına ad soyad yaz forum ustalarıda sana yardımcı olacaklardır

adım kadir köklü safranboluda taktırdım uludağ

mahmut abimi taktı yha o benım hem akrabam hemde bizim arabayada onlar taktı bizdede arıza lambası yanıyo da yanması cok onemlı degılmıs ceylan otoda tech 2 ye baglattık bi sorun gozukmedı lpg ıle ılgılıymıs sadece sılıyoruz gene aynısını yapıyor onemsenecekbır sey degılmıs yanı zaten lpg taktırdıktan sonra cogu arabanınkı yanıyo bosuna o kadar masraf etmıssın.

ama benim arıza lambası yanınca çekişten düşüyor. bazen kısa mesafede tekleme yapıyor. hemen benzine geçiyorum.

birde ad soyad yazıp msn adresını bana pm oalrak atarsan sevınırım daha detaylı konuruz

arıza lambası yakması normal değildir.Araç arıza lambası yakıyorsa mutlaka bir sorun vardır.Benim aracım 1,6 16 V astra cd de atiker sıralı sistem var.Arıza lambası yanmıyor.Eğer lpg dışında önemli bir sorun için lamba yanarsa ne olduğunu nasıl anlayacaksınız?

atiker hep aynı sorunu yapıyor snaıırm. benm bildiğim aynı arıza 2 nedenden yapıyor. birisi zengin karışım ikincisi tıknan filitreler. ama bunları atıkerin beyni bilgisayarda göstermiyor yani bilgisayara bağlatıığınızda arıza yok olarak gösteriyor. ilk önce zengin karışım olayına baktırın derim.

Geri