lpg de arıza lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan koklu62
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar ben de vectrama safranbolu uludağda lpg taktırdım benim de arıza lambam yandı. ben de çok uğraştım. ama en sonunda yurt otoda hasan ustaya egr değiştirtdim problem yook. egr fiyatı. 190 ytl idi ağustosta. bir de arıza kodu p0170 idi. ona da dikkat et.

yarın mahmut abinin kafasına geçirecem zaten lpg yi arıza lambasını bi ürlü sonduremedı :D yarın ecu beynıne bi format attırıcam sonra sonmezse hasan ustanın yanına kadar gideriz artık :D:D

yarın mahmut abinin kafasına geçirecem zaten lpg yi arıza lambasını bi ürlü sonduremedı :D yarın ecu beynıne bi format attırıcam sonra sonmezse hasan ustanın yanına kadar gideriz artık :D:D

fatih_78 mahmut akrabam diyosun aynı sorun sede varmı. çözümü bulursan bana haber ver.

Prins veya landi renzo veya brc veya lovato. bunların haricinde lpg kullanmayın.

Sayın Serkan53,

Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Amacımız her aracı bir seferde ve hatasız teslim etmektir.

Saygılarımızla

MOCAN OTOGAZ

Arkadaşım ben Şubat 2007 de Lpg takdırdım. hiçbir sıkıntım yok çok şükür. Lamba filan yanmadı. Ama ANKARA da çok araştırarak buldum taktıracağım yeri.
Prins dediğin marka dünyada bilinen iyi bir marka ama Türkiye'de sadece büyük şehirlerde servis ağı olan ve pahalı bir marka. Ağzın yanmış belli. Ama uçurumdan atlamana gerek yok.:)
Sistem değişikliği düşünürsen sana benim taktırdığım yeri önerebilirim.
Sıkıntısız günler...

Geri