önce araca lpg uygulanır.daha sonra bi vakit araçta arıza ışığı yanar.lpg yi taktırdığın ustaya gidilir durum anlatılır.hemen şu yorum gelir:araçda bi arıza var.benzinde belli olmuyor ama lpg kullanınca açığa çıkıyor.
o nedenle sizin araçta olduğu gibi alakalı alakasız birsürü parça değişir.
sonra sinir katsayı sınırınız zorlanır.son bölümde ilan verilip araç satılır.
not:bütün bunları mesaj olsun diye yazmadım.kendi başıma geldi tıkır tıkır çalışan ve kendi sınıfında çok başarılı olan fiat 1.2 16v fire motor lpg uygulamasından sonra pancar motora dönüştü.ve ilgisi olmayan kelebek temizliği buji, kablo vs vs değişimlerinden sonra bir ilan verip arabamla vedalaştım.
lpg kullanıp çok memnun olan arkadaşlar var tabiki.imrenerek izliyoruz onları.hem sorunsuz hem de ekonomik bi şekilde araçlarına biniyorlar.
size iyi şanslar diliyorum lpg deneyiminizle ilgili.
o nedenle sizin araçta olduğu gibi alakalı alakasız birsürü parça değişir.
sonra sinir katsayı sınırınız zorlanır.son bölümde ilan verilip araç satılır.
not:bütün bunları mesaj olsun diye yazmadım.kendi başıma geldi tıkır tıkır çalışan ve kendi sınıfında çok başarılı olan fiat 1.2 16v fire motor lpg uygulamasından sonra pancar motora dönüştü.ve ilgisi olmayan kelebek temizliği buji, kablo vs vs değişimlerinden sonra bir ilan verip arabamla vedalaştım.
lpg kullanıp çok memnun olan arkadaşlar var tabiki.imrenerek izliyoruz onları.hem sorunsuz hem de ekonomik bi şekilde araçlarına biniyorlar.
size iyi şanslar diliyorum lpg deneyiminizle ilgili.