- Konuyu Başlatan
özellikle teleflex'in turbo besleme araçlar için kitleri mevcut.. ama fatihin araba turbo değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fiyatlarını bilmiyorum ama
1- teleflex
2- prins
3- brc
özellikle teleflex bu işin devi diyebilirim. ben zavoli kullanıyorum memnunum. ama zavoli açıkçası kalite ve marka olarak özellikle ilk ikisinin yanına yaklaşamaz. brc biraz ara sınıf kalıyor. ancak ben zavoli kit kullanan hatta takılırken ustanın başında bulunduğum 5 silindir ve 6 silindir araçlar gördüm. su ana kadar sorunsuz biniyorlar. birde benim bildiğim brc ve prins turbo beslemeli araçlar içinde kullanılabiliyor teleflex'i bilmiyorum malesef ama daha iyi bir marka olduğundan mutlaka ondada bazı espriler vardır. kuzenim 520 BMW'sinde prins kullanıyor ve aşırı derecede memnun.
fatih kardeşim yakıtın benzine nazaran %1-%2 oranında artıl gösterir LPG'de. ancak fiyat konusunda karımız var yani. burdan ne kadar yakacağını az çok hesaplarsın. %40 gibi bir ekonomi geliyor aşağı yukarı işte.
yakıttakı artış litre bazında 1% değil 10% cıvarı olur. haberın olsun.
Anladım abi, bakalım, ilerde düşünürsek en iyisini taktırırırz inşaallah..
bırgun tekrar benzınlı araba alacak olursam (ki olur) ılk ışım sıfırsa 1000 bakımından sonra, ıkıncı el ise, hemen lpg taktırmak olur.