Lpg de Ne Yakıyorsunuz

vectra_c_481

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
:confused: Herkese merhaba bende 2004 vectra c var lpg kullanıyorum 43 luk simit taktırdım ve 40 lt kayıtla hava ii olursa 400-380 arası yagmurlu ve soguk olursa 325-350 arası gidiyor.gecen gun bitti mesela 20ytl lik gaz aldım 104 Km gitti normal mi arkadaşlar bence normal geliyor ama bu model arac kullananların yakıtları nasıl.. :confused:

Yasin YILMAZ 2004 vectra c EcC

abi bende karabükteyim havalar soğudu o yüzden biraz fazla yakcaktır emin olasın.benım astra şu ankı fiyattan kaynaklanan nedenlerden dolayı 160 170 arası bır sey yakıyor.tam olarakta hesaplayamadık arabayı bı ben kullanıyom bı babam ben kullanınca biraz fazla yakıyor doğal olarak :)

lt fiyatı 1.74
10 ytl ile 45 km gidiyor
yani kmde 22 kuruş yakıyor şehir içi
şehir dışında ise %20 az yakıyor ve bu rakamlar 1.4 bir araç için bana çok fazla geliyor...

ben burda 1.61 alıyorum lpg yı yha :D

yuvarlak hesap:

2.0 vectra b için...

şehir içi: 250 ykr

şehir dışı: 160 ykr yakıyor...

nerden baksanız yazdan beri hesaplamıyorum:D sdc biniyorum:D

benki 35 litrelik. yaklaşık 31-32 litre ile 350 km gidiyorum ş.içi..

:confused: Herkese merhaba bende 2004 vectra c var lpg kullanıyorum 43 luk simit taktırdım ve 40 lt kayıtla hava ii olursa 400-380 arası yagmurlu ve soguk olursa 325-350 arası gidiyor.gecen gun bitti mesela 20ytl lik gaz aldım 104 Km gitti normal mi arkadaşlar bence normal geliyor ama bu model arac kullananların yakıtları nasıl.. :confused:

Yasin YILMAZ 2004 vectra c EcC
lpg ne marka hiç sıkıntı yaptımı? ben 50 ytl lik benzinle anca 150km gidiyorum. o yüzden düşünüyorum

yazın 8,4 lt/100 km idi ama şuanda 11 lt/100 km yakıyo.hem kış koşulları hemde egsoz susturucumun içi boşalmış öyle dedi egsozcu.çok yaktırır dedi.onun yalancısıyım.

dt volkan usta benım lpg markası atiker ve taktırdıktan bu yana hiç bir sorun yasamadım memnun kalmamla beraber babamın 97 model vectra b sinede taktırdım.çok guzel.ne çalışmama sorunu nede çekiş sorunu yasadım ama yakıt vecktra c de her deneyıste farklıcıkıyor yani bazen 200 yakıyor bazen 175 yakıyor tabı bu kullanmadan da degısır ama en cok havalardan degısıyor cunku gaz ucucu bır yakıt oldugu ıcın yogunlaşma kat sayısı soğuk sıcak olayından kaynaklanıyor...gen gun 50 ytl aldım 245 gitti sureklı sehır ıcı...10 ytl ye 52 gidyor tam

Geri