Lpg de Ne Yakıyorsunuz

dt volkan usta benım lpg markası atiker ve taktırdıktan bu yana hiç bir sorun yasamadım memnun kalmamla beraber babamın 97 model vectra b sinede taktırdım.çok guzel.ne çalışmama sorunu nede çekiş sorunu yasadım ama yakıt vecktra c de her deneyıste farklıcıkıyor yani bazen 200 yakıyor bazen 175 yakıyor tabı bu kullanmadan da degısır ama en cok havalardan degısıyor cunku gaz ucucu bır yakıt oldugu ıcın yogunlaşma kat sayısı soğuk sıcak olayından kaynaklanıyor...gen gun 50 ytl aldım 245 gitti sureklı sehır ıcı...10 ytl ye 52 gidyor tam
teşekkürler ya brc yada atiker olucak gibi

benım aracta 20 ytl ıle 100 fln gıdıyo 200 ykr fln yakıyo lpg lıtre fıyatı 1.61 ytl

teşekkürler ya brc yada atiker olucak gibi

imkanın varsa prins taktırd derim yoksada brc.. atikerden genelde şikayetçi çok diye biliyorum

benımde 2004 model vectra c arabam var.aynı sımıt tank var sehır ıcınde tank tam doluyken 360-380 sehırler arası 450 km yapıyor.su an lpgyı 1.54 alıyorum

Afyon'da lpg 1,29 a düştü 10 ytl lpg ile 110 km gidiyorum şehir dışı.Atiker marka sıralı sistem var.

Eski aracımda 51 lt lpg ile (59luk simit) 650 km yapmıştım. Son 100km si şehiriçi ile karışık olmak üzere uzun yol.
Araç vectra 2004 elegance+tartarini 5.ayda

bnim atikerden su ana kadar bır sıkayetım yok allaha sukur.20 ytl lık yakıta 104 km gidiyor lpg lt si 1700 den aldıgım zaman

Astra ci afyon da nasilalabiliyorsun 1.29 mu 1.59 mu cunku afyon benim oldugum yere gore rafineri uzakligi daha cok yai bu demek benden daha pahaliya alman lazim ???

uzun yolda litre fiyatı 1.42 ytl,
km de 0.12 ykr yaktı.
şehir içinde 0.20 ykr yi buluyor.

Geri