Lpg de Ne Yakıyorsunuz

ben 10 lt den asagıya duduremedım sehiriçinde hava iyiyken amasraya gitmiştim bir depoyla 430 km yaptı ozaman gazı 1.90 dan almıştım cıktıgı zaman.sizin oaralarda ucuzmuş ya biz burdan su anda 1.59 dan alıyoruz..

bayramdan önceki haftasonu eskişehire gittim, ankara çıkışında 1,56dan (aygaz) aldım eskişehirde 1,74den(aygaz). gidiş geliş + Eskişehir şehir içi 550km civarı yol yaptım ortalaması 12YKrş/Km. Ankarada şehir içi işe gidiş gelişlerde (Yenimahalle - Çayyolu arası) 13YKrş civarında. Arabayı arada babam da kullanıyor, babam kullandığı zaman biraz daha çok yakıyor

iyide senin araba vectra c mi.eger vectra c ise nasıl bu kadar ucuz yakıyor bir açıklarmısın..

arkadaşlar bendede vectra c var ben önce lavoto taktırdım beni rezil etti sonra onu cıkardım brc taktırdım arabam harika ya yetkili serviste (opis ankara)taktırdım brc den şaşmayın 50 ytl ile yaklaşık 400 km gidiyor şehir içi

valla bende henüz bi opel yok ama nasip, mayısı beklicez. şimdilik hyundai accent 1.5 gl 1999 var. 43 lük lpg(zavolli) simitle 545 km yol yaptım en fazla.ama 530 km nin altına düşmedi hiç. tabi bu ölçümler şehir içi şehir dışı ortalama değerler.
böyle ekonomik bi arabaya binince astra 1.3 dizeli tercih edecez büyük ihtimalle. şimdilik en ekonomik araçlardan biri olarak görünüyor. saygıla..

ya ben son zamanlarda 13lt/100 km yekıyorum kış nedeniyle bir miktar artış olduğunu kabul ediyorum ama bu biraz fazla neden artmış olabilir?hava filtresini ve gaz filtresini yeni değiştirdim.bişeylere taktırıp mesela o tech2 cihazına takıp baksak anlaşılırmı yoksa lpg ayarı yapanlaramı gitmek lazım.neden çok yaktığını yani sorunun nerde olduğunu nasıl anlarız en kısa yoldan?

yuvarlak hesap:

2.0 vectra b için...

şehir içi: 250 ykr

şehir dışı: 160 ykr yakıyor...

nerden baksanız yazdan beri hesaplamıyorum:D sdc biniyorum:D
kardeşimin aynısını yakıyor... hesap hep aynı..

valla benim astra otomatik 1700 kmde 230 ytllik gaz yaktım uzun yolda hava kullanış yol şartlarına göre 130 ila 200 arası 200 ü çok geçmiyor

Geri