Lpg Dönüşümü

2000 model opel omega 2.5 v6 için fiyatı nedir bu markanın?

Merthan abi izmirde LPG ci adresi verebilirim. (Kendi aracima taktirdigim)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eyvallah kardeşim. şuan benim araçta GFI AG marka lpg var. ancak hollandada takılmış araca. bu nedenle türkiyede parçaları biraz zor bulunuyor. şimdi ir injektör arıza yaptı. eğer türkiyede bulamazsam almanyaya gidip bakıcam. hatta hollandaya gidip yerinden alıcam. injektör ufak bir sorun çözülür. ama ileride daha büyük bir sorun çıkarır ise uğraşamam. lpg sistemini komple değiştirmem gerekir. o yüzden fiyat almak istedim.

eyvallah kardeşim. şuan benim araçta GFI AG marka lpg var. ancak hollandada takılmış araca. bu nedenle türkiyede parçaları biraz zor bulunuyor. şimdi ir injektör arıza yaptı. eğer türkiyede bulamazsam almanyaya gidip bakıcam. hatta hollandaya gidip yerinden alıcam. injektör ufak bir sorun çözülür. ama ileride daha büyük bir sorun çıkarır ise uğraşamam. lpg sistemini komple değiştirmem gerekir. o yüzden fiyat almak istedim.
Merthan abi al atiker enjektor tak , lpgyedekparca diye bi site var ara anlat durumu onlar yardimci olurlar 100-150TL ye yirtarsin.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konuştum atikerle brc ile Armstrong ile. Benim injektörler likit olduğu için uyuyormuş. Benim injektörler manifoldun üstünde. ahtapot şeklinde. Yanma odasına kadar borusu var.
374690d5931b135d0c6087aedbee8acf.jpg

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri