Evet oncelikle
1. Olarak yazimi nerenizle okudunuz da bunlari cikardiniz anlam veremedim , zaten 1. Yilinda LPG yi garanti disi kaldigini bilerek taktirdim ve bu yuzden bakimimi bile serviste yaptirmaya gerek duymadim.Bu konuda sikayetde etmiyorum.
2. Olarak benim aracimin LPG tanki arkadan park halindeyken carpilmasi yuzunden mecburiyetten söküldü , opel servisinde tamir görürken ispartanin en iyi buyuk vs LPG firmasi diye Landi de islem yaptirmislar , benim tankin sokuldugunden arabayi aldiktan sonra goruntu kirliligi ve sorunlarla karsi karsiya kalinca haberim oldu.
3. Opel ile tek sorunum bu degil , sirf biseyleri okumadan suzgecten gecirmeden, anlamadan körü körüne savunmussunuz sadece kendizi savunmak icinnyazmissiniz ve yazsiklarinizin yazimla bir alakasi oldugunu bile dusunmuyorum. Hepsi anlasilmak istendigi gibi carpitilmis.
4. Foruma girdigim gunden beri yuz taneden fazla "LPG montaji duzgun bi usta elinde tadindan yenmez , markanin hicbir onemi yoktur" tarzinda yazi yazmisimdir , hatta oyle ki bu forumdanda birkac kisi gonderdim ve gayet memnun kaldilar neyse konumuz bu degil.
4. Benim LPG karsiti oldugumu nerede okudunuz onada anlam veremedim...
5. 2003 yilindan beri opel icindeyiz sidik yarisina dondu bu olayda...
6. Son olarak ilk cumlede yazdigim anlasamamazligi uyku sersemloginize veriyorum...
Not: Keske bi bulusma bisey olsa gelsek bi yuz yuze konusarak falan anlasabilsek yoksa yazi ile olmayacak bu is...
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi