Mehmet Bey iyi günler. Aracım 2002 Astra Elegance.Aracımda Lovato fast sıralı sistem lpg var. Benim sorunum araç bazen çalıştığında (özellikle sıcakken Çalıştığında) gaz yemiyor gazı köklesem bile 1000 devirin üzerine çıkmıyor, yolda giderkende araç gaza basınca öne yığılıyor belli bir süre sonra sanki turbo varmış gibi fırlıyor bide yolda giderken 2. ve 3. viteslerde ayağımı gazdan çektiğimde çok fazla tekleme yapıyor tekrar gaz verdiğimde normale dönüyor. Benzinde saydığım sorunlar olmuyor. 4 seneden beri lpg kullanıyorum şikayetlerim bu sene kışın ilk arabanın ışıklarda durunca stop etmesiyle başladı ne yaptıysam sorun bulunamadı( egr temizlendi, kelebek temizlendi, karbon clean yapıldı, bobin değişti.)Dahada çözüm bulamassam aracı satacam sanırım. Çünkü sanayiden çıkamaz oldum. Birde bir mesajınızda lpg de az yakıt giderse sibop lastiklerine zararı olur demişsiniz. ilk lpg takıldığında aracım çok az yakıyordu bu aralarda baya bir yağ eksiltmeye başladı sebebi bu olabilirmi acaba sibop lastiklerinin yağ kaçırması gibi. Cevabınız için şimdiden teşekkürler.