benim araçta da lpg den sonra teklemeler arttı.hatta lpg ustası ile yaptığımız test sürüşünde bujileri değiştirmem gerektiğini söledi..bende bu aralar değiştirmek üzereyim..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesinlikle katılıyorum:good: :good:benim araçta da lpg den sonra teklemeler arttı.hatta lpg ustası ile yaptığımız test sürüşünde bujileri değiştirmem gerektiğini söledi..bende bu aralar değiştirmek üzereyim..
bu sıteye verme hem arızasını yazıp hem alıcının canı yanmasın nede olsa forumdan heheeee..süper saplama...
inan arabaya satılık ilanı verdim iki siteye sırf bu yüzden.. şimdide iptal ediyom..
yok rahat ol..bu sıteye verme hem arızasını yazıp hem alıcının canı yanmasın nede olsa forumdan heheeee..
benimde başıma aynısı gelmişti.carbon clean yaptırdım demiştim ustama,oda o işlemden sonra mutlaka bujiler değişmeli demişti.2 tırnaklı bujilerin lpg de çok verimli olmadıgını bunun yerine tek tırnaklı buji kullanmanın daha iyi sonuç verecegini söyleyerek arabama tek tırnaklı buji takmıştı.