Ynt: LPG Lİ ASTRA J SAHİPLERİ LPG TAKTIRALI KAÇ KM. OLDU?
380000 mi 38000 mi
fatih407 link' Alıntı:38.0000 km oldu Brc yaglamasiz kit var.
380000 mi 38000 mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fatih407 link' Alıntı:38.0000 km oldu Brc yaglamasiz kit var.
wave61 link' Alıntı:ne diyosuun
OGOKTAS link' Alıntı:Bugun Kagithanedeki Brc merkez servise gidip lpg ile ilgili gorustum, sordugum tum sorulari yanitladilar, pesin 1.900tl 2.000tl 9 taksit fiyati verdiler ayrica aracta benzin basinc sensoru olmasi halinde 350tl ilave cihaz bedeli oldugunu soylediler, fiyat bana biraz yuksek geldi ( servise focus ile gittigim icin sensor varmi yokmu bakamadilar ) Ayrica sigortayi konustuk, HDİ sigortanin 3 ayri paketi oldugunu en ucuz paketin 126tl oldugunu ve bu paketin kapsaminin 2 yil yada 60.000km oldugunu soyledi ayrica teminat olarak 3.500tl ye kadar olan arizalari karsiliyor ve ilk 600tl lik kismi biz oduyormusuz geri kalan tutari sigorta oduyor ( 3.500tl yi gecerse yine uzerini biz oduyormusuz) bana cok mantikli gelmedi. Bakimbile ilgili de 10.000km bakimi 30tl 20.000bakimi 60tl dediler. Yorumlarinizi ve onerilerinizi yazarsaniz sevinirim.
Not bu islemi hem maddi imkanlar nedeniyle hem de aracin garantisinin bitecegi tarih olan haziran sonunda yaptirmayi dusunuyorum
OGOKTAS link' Alıntı:Bugun Kagithanedeki Brc merkez servise gidip lpg ile ilgili gorustum, sordugum tum sorulari yanitladilar, pesin 1.900tl 2.000tl 9 taksit fiyati verdiler ayrica aracta benzin basinc sensoru olmasi halinde 350tl ilave cihaz bedeli oldugunu soylediler, fiyat bana biraz yuksek geldi ( servise focus ile gittigim icin sensor varmi yokmu bakamadilar ) Ayrica sigortayi konustuk, HDİ sigortanin 3 ayri paketi oldugunu en ucuz paketin 126tl oldugunu ve bu paketin kapsaminin 2 yil yada 60.000km oldugunu soyledi ayrica teminat olarak 3.500tl ye kadar olan arizalari karsiliyor ve ilk 600tl lik kismi biz oduyormusuz geri kalan tutari sigorta oduyor ( 3.500tl yi gecerse yine uzerini biz oduyormusuz) bana cok mantikli gelmedi. Bakimbile ilgili de 10.000km bakimi 30tl 20.000bakimi 60tl dediler. Yorumlarinizi ve onerilerinizi yazarsaniz sevinirim.
Not bu islemi hem maddi imkanlar nedeniyle hem de aracin garantisinin bitecegi tarih olan haziran sonunda yaptirmayi dusunuyorum
madmax50 link' Alıntı:BRC için fiyat yüksek Ankara'da Mocanda 1650 TL taksitli, aracın bagacındaki sağ bölmede zımbırtı varsa sensör vardır, sigorta çok mantıksız, lpg'nin oluşturacağı en ciddi sorun ilerde subap erimesi olabilir o da 60.000 km'nin çok sonrasında gerçekleşebilir. Kitin markası önemli değil landi veya brc olabilir ama işini bilen bir merkezde yaptırın ve yaptırmadan merkezin sorunsuzluğunu internette araştırın. Ankara'ya yolunuz düşerse astra j konusunda en iyi lpg montaj servisi olan mocanı öneririm.
Kasım Çınar link' Alıntı:abi bence fiyat yüksek,basınç sensörünü 150-200 tlye takıyorlar,makyajlı kasalarda bahsi geçen sensöre gerek kalmıyor belki senin araçta da ihtiyaç yokur,bence sana yakın olan izmit brc bayisi olan fs otogaza montajı yaptır,bu firma heryıl brc montaj şampiyonu olan bir firma
OGOKTAS link' Alıntı:Sagol Kasim suanda Sinan ile telefonda gorusuyorum Sinan da FS otogazi tavsiye ediyor, İst. Kafama yatan bir yer bulamazsam FS in yolunu tutabilirim
Soyledigim gibi iki ay var onumde, ama FS aklima yatmaya basladi acikcasiKasım Çınar link' Alıntı:hiç uğraşma,fs otogazda taktır gönül rahatlığı ile bin